Sunday, January 15, 2012

Pencuci Muka

***

MyWife: U, I belikan U pencuci muka k

Alkisah: Yeka, teruk sangat ka muka I

MyWife: Tak la teruk, tapi pakai la pencuci muka, banyak blackheads kat hidung U tu

Alkisah: U tau, last I pakai pencuci muka time sekolah dulu, lepas tu muka I naik jerawat. terus I tak pakai

MyWife: Yeka, tak pe biar I cari satu untuk U

Alkisah: Ok


So

Kitaorang jalan jalan dan singgah la Watson

Ok now

masa untuk memilih produk kecantikan muka

MyWife rekemen

2 product

Alkisah bukan pandai sangat nak pilih

belek punya belek

punya belek

Alkisah usha rapat poster yang ada kat situ


*

*

*

*

*


Korang dah tenung betul betul poster kat atas tu

Sebab Alkisah ambil masa juga nak pilih

Jadi dengan hati yang tonang

Alkisah memilih


*

*

*

*


PURE & MATTE BRIGHT CHARCOAL BLACK FOAM 

• Deeply cleanses skin from oil and dirt
• Long-lasting oil-free effect
• Instantly clearer skin

***

Ho Ho Ho

Ok lepas nie

Korang mesti susah nak cam

Yang mana satu Alkisah

Yang mana satu Aaron Aziz

***

5 Blogger kasi response. .

missnadira Author
January 15, 2012 at 1:17 PM

hehehe..kuat betul pengaruh iklan..btw jgn pilih brand yg famous sngt..kdg2 diorg ni iklan je lebih..:P

tgk mana sesuai dgn kulit..adik saya pakai mentholatum charcoal..bgus sbb buang lebihan minyak.. kulit dia lagi bersih dr saya..(bersih as far as men skin goes lah bukan jambu macam justin bieber tu hahah)

kadang2 kalau balik rumah saya telupa bwk cleanser saya curi pakai cleanser dia..:P:P

bgus wife alkisah ni..kalau alkisah dah jd mcm aaron aziz nnt cakap trima kasih kat die..hehehe:P

Reply
Fikri Rais Author
January 16, 2012 at 8:01 PM

nak sainn bro !!! hehe.. Hero Malaya tuh !!!

Reply
cici tembikai Author
January 17, 2012 at 7:19 PM

fuhh -.-

bolehlah mintak autograp lepas ni. hahahha

carik yang sesuai dngan kulit tau. iklan semua cakap benda baik je tapi tak tentu sesuai dengan kulit kita kan kan

Reply
Ray ban Author
January 19, 2012 at 8:17 PM

Laki pun kena jaga muka...hehe...

Reply
Alkisah Author
February 1, 2012 at 2:28 PM

missnadira: hehe boleh kaa perempuan pakai pencuci lelaki.. ermm

fikri: boleh nanti aku sign..

cici: baik cik cici.. nanti jumpa aaron a.k.a alkisah, i sign

rayban: yezaa 100% correct

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...