Monday, January 2, 2012

Happy New Year 2012

***

Happy New Year to all of you

Semoga korang sihat sihat sokmo

Alhamdulillah

Bersyukur ke hadrat illahi

Kita masih bernafas di bumi Allah ini

***

Apa azam korang tahun ini?

Alkisah dah ada beberapa target

tapi

Ianya belum boleh dihitam putihkan di dalam blog ini

***

Kalau target ditempat kerja

Bulan lepas lagi Alkisah dah set dengan manager

Nak tak nak kena achieve sebelum half session 2012

Wehuu

***

Alkisah terdengar dan terbaca

beberapa artikel & orang pernah cakap pasal

2012

kita kena prepare

nanti akan terjadi macam cerita 2012

??

***

Waterparkk !!!

***

Maka

Bagi peramal peramal yang hebat lagi bijaksana

sila layari video dibawah..


***

Kiamat akan datang

tapi kita tidak akan tahu bila

jadi nasihat Alkisah

Beramal dan bersedia selalu

***

Ujian Allah bukan macam ujian University mahupun sekolah

Last last minit baru nak study group cari testking ataupun terhegeh hegeh buat toyol

To late babe, its too late..

***

Maka dengan itu

Mulai sekarang marilah kita sama sama

kembali ke jalan benar

***

Insyallah

Bersedia sebelum terlambat

***

3 Blogger kasi response. .

January 2, 2012 at 4:48 PM

mati itu pasti..

*semoga kita selamat masa kiamat itu..

Reply
cici tembikai Author
January 2, 2012 at 11:22 PM

aah dorang sibuk cakap pasal december 2012. nak taknak terpaksa mengaku jugak terikut menjadi takut. semoga tahun baru ni membawa perubahan yang lebih baik. aminn

Reply
Alkisah Author
January 4, 2012 at 10:07 AM

betul betul betul

cici: amin semoga tahun ini lebih baik dari tahun depan

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...