Thursday, January 12, 2012

Forgot My Password

***

Baru baru ini

Alkisah try nak login

ke sebuah website

tetiba

boleh plak Alkisah lupa Password

Waterpark!!

jadi

Nak tak nak 

Alkisah kena jawab soalan seperti kat bawah ini

untuk dapatkan password baru


soalan no 2

Sonang

tapi

Soalan no 1

Memang payah

sebab banyak sangat yang Alkisah minat

Alkisah try sort yang mana the best

and

Akhirnyaaaaa..

Alkisah jumpa jawapannya

Korang nak tahu sapa?

*

*

*

*

*

*

*

*


Hohoho

Alkisah pun macam tak percaya

lepas berjaya login

Alkisah senyum kambing sorang sorang

sambil

terdetik dihati sendiri

"Gatai juga aku nie"

***

7 Blogger kasi response. .

missnadira Author
January 12, 2012 at 1:00 PM

haha..soalan tu pun bukan alkisah ke yg set sendiri..boleh lupa jugak..saya pun suka liisaaa..tapi dah nk jadi orang punya la..:P

Reply
January 12, 2012 at 2:13 PM

lisa??

hahaha, gateyy! :P

Reply
Fikri Rais Author
January 12, 2012 at 10:51 PM

nasib baik lililisa.. kl anuar zain lg gatey.. huhu

Reply
Dhiya Fariza Author
January 13, 2012 at 11:00 AM

haha sabar jelah.

Reply
Alkisah Author
January 13, 2012 at 2:44 PM

missnadira: tu laa pasal kadang2 kita set pun boleh lupa..

iman: hehe lisa.. tapi next month alkisah kena tukar nama artis lain.. huhuhu

fikri: anuar zain.. awww i likee..

dhiya: hehe sabar separuh drpd iman

Reply
izni jaafar Author
January 14, 2012 at 1:48 PM

wahhh
lebih kurang je
asyik kne jwb soalan2 cmni

Reply
Alkisah Author
January 14, 2012 at 3:59 PM

izni: soalan standard bila lupa password..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...