Saturday, October 26, 2013

Seram Sabtu: Insidious Chapter 2 and Highland Tower

***
 
My Wife memang minat cerita hantu,
 
setiap minggu, hari jumaat and sabtu mesti kitaorang lepak tengok sama sama kat astro
 
Ala, channel 131 Seram sabtu,

Hari jumaat plak ulangannya.
 
Kadang kadang aku geram ghak, dah la Arsenal tengah pawer sekarang,
 
Terasa rugi plak kalau tak tengok game diorang,
 
dah la, seminggu sekali je, selalu clash dengan cerita cerita hantu tu.
 
Hantu betul..
 
Nanti aku terpaksalah beli 2nd decoder Astro + TV baru letak kat dalam bilik tidur.
 
 ***
 
Korang dah tengok Insidious.
 
Aku pernah tulis entri pasal cerita ni http://saedramadhan.blogspot.com/2012/07/insidious.html
 
Best Doo.. ni dah kuar plak Chapter 2.
 
Lepas tu ada plak citer Highland Tower.
 
Nampak macam best, tapi tal leh komen sekarang,
 
kena layan dulu, baru leh komen.
 
Apapun seperti biasa, aku kena tunggu cerita nie keluar kat astro Best/First.
 
Kalau nak tengok wayang, memang tak dapat la babe.
 
Tak der masa nak pi tengok wayang, kesian kat cik fea  dah la tak boleh bawa dia, pastu mesti tak der feel dan paling tak best sebab tak der bantal nak cover ketakutan.
 
Kalau kat rumah ada selimut, boleh baring baring, sound system pun surround dan jimat duit.
 
Baru layan..
 
Walauapapun, baik korang layan trailer movie movie tu dulu..
 
 

 
XOXO
 
***

20 Blogger kasi response. .

EZAN IDMA Author
October 26, 2013 at 12:14 PM

nak tengok tak lepas lepas. bz memanjang

Reply
October 26, 2013 at 1:56 PM

tapi kalau tempah yg kat astro kt umah ni , jenuh jugak nak bepakat tgk sama2
haha
klu x aku sorg je,,seriau eh

Reply
Elie Lily Author
October 26, 2013 at 7:08 PM

erghh! Lama betul tak tengok movie kat wayang!! Takde masa! nak tengok Insidious 2! :(

Reply
October 26, 2013 at 9:18 PM

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

Reply
aizamia3 Author
October 27, 2013 at 8:10 AM

Ni jgn kata anak2 takut, mak budak pun sama.. hahaha..

Reply
Teena Tna Author
October 27, 2013 at 12:09 PM

Saya takut nak tengok cerita seram2

Reply
October 28, 2013 at 10:58 AM

Mungkin boleh try tengok cerita STIGMATA or wrong turn hhehehehe, tgk apa komen dia plak :D

lama betul kutinggalkan kamoooo² semua hahahahaha kembali menyinggah agar ikatan persahabatan kekal selamanya :)

hahahahaha kawann lama...how r u :D eyh ada instagram x? if yes keep in touch by find me okehhh xoxo

Reply
October 29, 2013 at 10:09 AM

tu la baru layan trailer movie highland tower tu ingat nak tengok jugak nanti tu...

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2013 at 10:47 AM

besa la tu.. aku lagi bz kot..

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2013 at 11:23 AM

lor, kalau tgk sorang2, diorang tak nak share, baik ko g tengok kat wayang je..
sila amalkan prinsip "sharing is caring"

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2013 at 11:24 AM

wah nampaknya, ramai yang bz.. sama ler kita..

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2013 at 11:26 AM

salam, salam perkenalan..

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2013 at 11:27 AM

hahah ko kena selalu tengok, baru hilang rasa takut tu.. cer try..

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2013 at 11:30 AM

kena biasakan, lama2 nanti ok la tu..

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2013 at 11:32 AM

ok.. nanti kalau ada kat astro or dvd. kitaorang try layan citer tu.. thanks

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2013 at 11:33 AM

tengok jangan tak tengok

Reply
Myra Jay Author
October 29, 2013 at 4:57 PM

Okla tu tengok citer seram bersama..
Baru romantik..hehee :)

Bila takut ke hapa boleh peluk..hehee

Reply
October 31, 2013 at 8:34 AM

aku takut jugak.....






Kalo tengok Arsenal main... ^q^

Reply
Al Kisah Author
November 4, 2013 at 2:44 PM

ceh..

Reply
Al Kisah Author
November 11, 2013 at 9:54 AM

Tau takpa.. peluk memeluk itu sudah semestinya..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...