Friday, September 14, 2012

Fried Spiralls Macaroni

***

Bulan Ramadhan yang lalu,

My Wife try buat Fried Spiralls Macaroni


My Wife memang buat lebih.

Jadi nak mengeratkan silaturrahim

My Wife hantar sepinggan ke rumah jiran sebelah jam 6.30 petang.

My Wife: Assalamualaikum

Jiran Sebelah: Walaikumsalam

MyWife: Bang, ni ada skit juadah untuk berbuka puasa, Macaroni Goreng

Jiran Sebelah: Ohh terima kasih, sesusah je..

My Wife: Tak de la susah mana pun.. Ni nak pesan skit, baik baik bagi budak budak tu makan, sebab Macaroni tu sangat pedas, takut budak budak tu tak tahan.

Jiran Sebelah: Ehhhhh..... (fill in the blank, if you know what i mean)

Kantoi sudah.

Seriously

Alkisah rasa Macaroni tu masa berbuka

Memang pedas

***



9 Blogger kasi response. .

miss niedNied Author
September 14, 2012 at 3:06 PM

opsssss...... hihi (oxO)

Reply
September 14, 2012 at 3:46 PM

sedap nyer :)

Reply
AyueJean Author
September 14, 2012 at 4:04 PM

Hahahhahaha....
yang part errrrr tu best tu.... =P

Reply
Zila Zainal Author
September 14, 2012 at 4:45 PM

alaa tak paham.. dia pegi rasa straight away ke mac tuh???

Reply
Al Kisah Author
September 18, 2012 at 10:52 AM

(oxO)

Reply
Al Kisah Author
September 18, 2012 at 10:52 AM

sedap tapi pedas

Reply
Al Kisah Author
September 18, 2012 at 10:53 AM

:^D^:

Reply
Al Kisah Author
September 18, 2012 at 10:55 AM

^q^ akceli, my wife dah rasa dulu mac tu masa dia tgh masak.. u know what i mean..

Reply
September 19, 2012 at 10:11 PM

anak yang test.
hehehe

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...