Saturday, January 14, 2012

Kilafairy??

***

Kilafairy??



Syakila Nisha Jahangir Khan atau lebih dikenali sebagai Kilafairy 
Merupakan anak kepada Rohana Jalil 
Digilai ramai lelaki kerana memiliki bibir seksi ala-ala Angelina Jolie

Waterr Park!!

Pernah berlakon dalam drama Hotel Mania dan filem Karak

Dan

Suaranya boleh tahan..

Good Package

kalau pandai memasak jadi

Full Package


***

5 Blogger kasi response. .

izni jaafar Author
January 14, 2012 at 1:46 PM

die nmpak mcm gedik
tp gila2
full package :)

Reply
Alkisah Author
January 14, 2012 at 4:00 PM

izni : alkisah tak berapa kenal kilafairy, sebab alkisah tak tengok hotel mania or filem karak, tapi dengar lagu tu macam best..

Reply
Emmet Author
January 14, 2012 at 7:22 PM

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Reply
cici tembikai Author
January 17, 2012 at 7:18 PM

now dia takde apa-apa gossip lagi kan? moga dia jadi artis yang baik =)

Reply
Alkisah Author
February 1, 2012 at 2:33 PM

emmet: thanks

cici: tu laa kurang gosip..tak semesti tak fofularkan.. yang penting lagu ni sodap..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...