Wednesday, January 4, 2012

Dencchh!! Volkswagen Aqua

***




Kereta ini amat sesuai pakai kat Malaysia terutamanya

pada masa musim tengkujuh

Sedikit sebanyak boleh mengurangkan kereta breakdown atau dijual selepas banjir

&

Lepas ni kalau nak pergi Langkawi, Tioman atau Perhentian

Tak payah naik bot lagi

Jimat Jimat Jimat


***
source: dailymail

6 Blogger kasi response. .

izni jaafar Author
January 4, 2012 at 1:34 PM

peh peh peh
semart gilaa kete ni.
harga mesti bapak mahal kan.
redah jea banjir dr beli kete ni -.-

Reply
Dhiya Fariza Author
January 4, 2012 at 11:03 PM

terbak ferrrh thumbs up :D

Reply
Dhiya Fariza Author
January 4, 2012 at 11:04 PM

allow me to link your blog on my bloglist :)

Reply
Alkisah Author
January 5, 2012 at 9:04 AM

izni: tu laa pasal ni baru concept car..kalau ada sure mahal huhu

dhiya: yeah.. please do so..

Reply
missnadira Author
January 8, 2012 at 3:40 PM

uih style gile..baru nak tanya dah realize or still a concept car..banyak benda kena consider jugak ni sebelum di realizekan tpi kalau ye mmg style..haha:P

Reply
Alkisah Author
January 8, 2012 at 5:38 PM

nadira: baru concept car..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...