Wednesday, May 2, 2012

Puu Puu

***

Tahukah anda perkatan Puu Puu itu ertinya Berak..

***

Alamak bau laa

Napa?? cuba check

Alaaa baby berakkk la..

Hey you. Dont you

EvaH

EvaH

EvaH

Cakap berak depan anak I

Whyyy???

I taknak nanti kita pergi makan kat kedai, anak you cakap kuat kuat.. papa, baby nak berak..

Habis potong stim orang sekeliling nak makan

Ohh Relllyy, abis tu nak cakap apa??

Cakap laa Puu Puu..

Nanti kalau anak you sakit perut, anak you akan cakap, papa, baby nak Puu Puu.. 

kan sweet cakap macam tu.. orang sebelah pun tak loya tekak bila dengar kan..

OOkk fine.. dah la...

Ehh you nak pergi plak mana tu..

Tetiba I terasa nak Puu Puu la..

Amacam, Sweet tak??

***

 

Bagus shopping complex sekarang

Banyak kemudahan yang disediakan untuk orang orang macam Alkisah.

Gambar ni Alkisah shoot dekat baby care room Gurney Plaza, Penang

So far, Alkisah dah pernah masuk baby care room dekat Curve and Sunway

Alhamdulillah semuanya bersih bersih

***

16 Blogger kasi response. .

Azmira Yusof Author
May 2, 2012 at 3:55 PM

baby kencing , pee pee .

hahah comel . jap sape tngkp gmbr nie ... ?

Reply
Al Kisah Author
May 2, 2012 at 4:04 PM

azmira: ok noted that.. nanti boleh cakap kat fea.. pee pee..

photo by alkisah.. why??

Reply
Azmira Yusof Author
May 2, 2012 at 4:55 PM

comel lah baby tu !

sweet sangat . berapa bulan dah ?

Reply
Al Kisah Author
May 2, 2012 at 4:59 PM

azmira : bulan ni, 9 bulan dah dia..

Reply
May 2, 2012 at 7:43 PM

eyhh..comelnye baby tuhh..pndai dia posing kt last pic tuh..hihi

Reply
keli menari Author
May 2, 2012 at 9:53 PM

baby ngan mama nye sama2 comel.hehe

Reply
Sis AI Author
May 3, 2012 at 1:41 AM

Hehehe! Puu Puu ehh.. Kitorg dlu2 klu nk buang air kecik ckp Shi Shi. Hahahaha! Apap punya kod bhasa daa! Tp sbnrnya agk sopan. Yg tu sy stuju..

Reply
Dhiya Fariza Author
May 3, 2012 at 10:05 AM

awwww puu puu XD

Reply
Al Kisah Author
May 3, 2012 at 11:36 AM

sweet : anak sapa pandai posing hehe

keli: eh papa dia tak chomel ke??

sis al: diorang cakap kalau kencing.. ckp pee pee..

dhiya : puu puu

Reply
May 3, 2012 at 2:13 PM

al-kisah..tak sume baby room mesra baby...wahhahahah kita dah pernah mengalaminye...;p

Reply
May 3, 2012 at 7:50 PM

hey!comel je post ni..huhu..btw,smalam..aira tgok video bwh post tu..best kot video tuh!tetibe,baru prasan y video tu under nuffnang:P
btw,boleh share x mcm mana nak letak video mcm tu jugak?

Reply
cici tembikai Author
May 10, 2012 at 3:54 PM

hikhok. masuk je ke alkisah? tak tolong dia ke -,-''

aah kat klcc pun ada jugak , besau 0,0

teringin nak masuk, tapi... one day soon lah =p

your baby dah berapa bulan ek ?

Reply
May 10, 2012 at 8:37 PM

comel je anak demo tu bos.

hehhe.
satu lagi, orang biasa guna Uuk Uuk.
heheh

Reply
Al Kisah Author
May 16, 2012 at 11:54 AM

sal: yeka.. tapi so far alkisah p, semuanya ok ok

aira: xper nanti alkisah sharekan ye

cici: amboi, alkisah pun tak pernah p klcc bawa sofea, tak pe nanti alkisah boleh p sana try masuk baby room.. baby alkisah dah 9 bulan dah..

wan: thanks, uuk uuk takut orang sebelah usha semacam plak nanti..

Reply
cik aletheea: Author
June 7, 2012 at 6:58 PM

sangat suke g mall yang ade baby room yang besar dan selesa...
memudah kan semua orang ..kan..kan..

Reply
Al Kisah Author
June 8, 2012 at 4:35 PM

cik aletheea: tepat sekali.. baru baby ngan parentnya selesa..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...