Monday, September 3, 2012

Anuar Zain dalam kereta

***

Semalam, Alkisah keluar makan bersama keluarga terchinta, sempena sambutan Anniversary Mak dan Abah Alkisah

Alkisah bawa diorang makan di Mr Steak House Sect 13 Shah Alam.


On The Way nak parking kat Laman Seri Business Park,

Tetiba...

Ada plak kereta Audi putih nak keluar secara mengejut

Apa lagi kitaorang semua pandang mamat dalam kereta dengan muka nak bengang

Tapi....

"Eh.. Anuar Zainnnnn..."

Masing masing jerit dalam kereta..

Semua tak jadi bengang

Malah

Siap senyum lagi..

Apa lagi Anuar Zain yang mula mula terkejut sebab kereta Alkisah lalu

balas senyuman tersipu sipu malu.


***

Bila dah duduk kat meja

Alkisah saja buka cerita pasal Anuar Zain

Alkisah: Ishh kalau lah Anuar Zain terlanggar kereta aku kan best..

My Wife: A'a.. confirm I akan cakap kat Anuar Zain "Sorry My Husband yang Salah".

Akak Alkisah: A'a Sorry Adik I salah bawa kereta tak pandang kiri kanan.

ApekaH!!

Huh

Dasar Wanita

Alkisah hanya mampu sengih senipis nipisnya

***

Abah Alkisah: Kalau dia langgar kereta Abah, confirm Abah tak kenal sapa dia tu..

***

25 Blogger kasi response. .

PutriesNoora Author
September 3, 2012 at 2:17 PM

hahaha....dulu siap beratur belakang dia masa nak bayar tiket parking kat ou...memang eksaited..tapi tak bergambar pun sebab segan...orang2 kat situ pun buat taktau je...segan lak kalau terhegeh2..tapi nyesal sampai sekarang...hahaha...fakta:anuar zain tinggi sikit je dari noora!dalam tv kemain nampak tinggi..huhuhu..tapi skin n kekemasan memang tiptop!=)

Reply
September 3, 2012 at 2:20 PM

heheehehee...sampai part abah yg tak tahan tuh!

Reply
miss niedNied Author
September 3, 2012 at 2:52 PM

hAHAHAHA!! sila bawak bersabar ehh alkisah.... :) perempuan mmg begitu cpt sngt meltingnya... hewhewhehew
statetment abah alkisah TERBAIKK kot!! likeeee.. hahaha

Reply
Sayid Ann Ima Author
September 3, 2012 at 2:54 PM

Laman Seri Business Park.?.yag dekat dengan Sri Alam Condo tu kan
hohoho
sedap x Mr. Steak House.?.

Reply
September 3, 2012 at 5:05 PM

ala bestnye jmpe anuar zain hahaha

Reply
Pondok Usang Author
September 3, 2012 at 5:29 PM

terbaek Podolski dan carzola.. =)

Reply
haz Author
September 3, 2012 at 6:37 PM

sedap x mkn kt steak house tu? untungla dpt jumpe anuar zain~ ahaha

yg xle thnnye pkai audi tuu.. O.O

Reply
September 3, 2012 at 6:57 PM

Kalau org tu bukan anuar zain agaknya sure menyumpah berbakul2 ya? Nasibbek anuar zain!

Reply
missina Author
September 3, 2012 at 10:19 PM

tak sempat mintk autograf ke,,huhu

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:05 AM

dont trust your TV, please.. hehehe

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:05 AM

abah buat punch line.. terbaik..

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:06 AM

abah alkisah cakap thanks.. hehehe

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:07 AM

Rasa makanan dia ok-ok, harga dia Murah.. :D try la g makan situ

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:07 AM

ala bukan jumpa depan2 pun, just dapat tengok dari dalam kereta je.

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:08 AM

:^D^: Anuar Zain pun terbaek ghak..

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:09 AM

Haz kena p try dulu, Bg Alkisah rasa dia ok-ok, tapi harga dia sangat berpatutan..

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:10 AM

U are correct!!! :^D^:

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:10 AM

tak sempat, masing2 dalam kereta, tak dapat nak salam salam pun..

Reply
Sayid Ann Ima Author
September 4, 2012 at 6:51 PM

hurmmm...ajak mu family try la nanti...sebelah rumah je pun...heee... X)

Reply
zila manaf Author
September 4, 2012 at 9:41 PM

ahhhhhh ahhhhhhhhhh jelesnyeeee

Reply
Al Kisah Author
September 5, 2012 at 7:41 PM

eh jangan la jeles, tak der apa pun sebab nak jeles ^q^

Reply
Chegu Anuar Author
September 7, 2012 at 11:10 PM

Amat teruja dgq cerita hang.. Kahkahkah.. Abah hang memang sempoi bro.. Hehehe..

Reply
September 11, 2012 at 8:21 PM

kalo terlanggar.
boleh masuk paper tu bro.
masuk Bharian ngan BiPop.
hehehe

Reply
Al Kisah Author
September 13, 2012 at 11:47 AM

abah aku memang sempoi.. :^D^:

Reply
Al Kisah Author
September 13, 2012 at 11:48 AM

tu la pasal.. tapi aku risau kalau masuk mangga.. jenuh nak kena posing tepi kolam..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...