Tuesday, July 15, 2014

Mandre : Kidz n Creme

***


Sebelum bulan puasa, My Wife teringin sesangat nak makan kat Kidz & Creme. Katanya restoran ini milik Aaron Aziz.  Wah gitu.. 

Kedainya terletak di Setia Alam kawasan opis/kedai sebuah sebuah berhampiran dengan Setia City Mall. Kalau korang waze, sure jumpa punya. Mostly kedai/opis disebelah situ masih belum beroperasi. parking pun senang lagi buat masa kini, tiada masalah.

Aku suka konsep restoran Kidz & Creme, sesuai untuk bawa kanak kanak kat sini. Bila parent lepak makan, budak budak boleh main di baking area for kids. Kalau korang berminat, boleh saja apply class baking untuk kanak kanak kat situ.

Cik Fea tengah seronok main siap berborak dengan staff Kidz & Creme.

Aku perhatikan, majoriti yang datang sini adalah perempuan, isteri, dan gadis. Kenapa ea?? nak tengok AA ke?? Malangnya masa lunch kat sini AA tak der. Lepas aku balik, baru dia masuk kedai. Aku cakap kat bini "May b dia g shooting kot, tak pun amik anak sekolah, Next time kita mai lagi"..

Next time mai lagii....of course wei,, Nuttela Cheese Tart nya sangat sedap okey. U all must try..

Sempena bulan puasa ni, diorang ada buat buffet RM 55 sahaja. Untuk maklumat lanjut korang boleh layari atau terjah restoran ni terus di:

Kidz & Creme (Setia Alam) No 5 Jalan Setia Dagang U13/AK Sunsuria 7th Avenue Setia Alam 📅 Tues - Sun : 6PM - 10PM 📅 Monday : CLOSE ☎️ 03-3358 8289 http://www.kidzandcreme.com

Instagram: http://instagram.com/kidzandcreme

2 Blogger kasi response. .

Sheila Salim Author
July 15, 2014 at 10:12 AM

Assalamualaikum.. wahh macam best. baru tahu Aaron Aziz ada kedai. hihiiii singgah menabung zalora sini~~~

Reply
Al Kisah Author
July 17, 2014 at 1:29 PM

walaikumsalam. best tau.. lepas pantang.. jangan lupa terjah tau..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...