Monday, July 14, 2014

Siri WC 2014: Germany Cham-pan-yot

***


Berakhir sudahlah Siri WC 2014 kali ini di Brazil. German dinobatkan sebagai Juara dengan jaringan Gotze diminit ke 113. Team pilihanku berjaya kali ini. We huu..



Sesungguhnya impian Messi menjulang piala dunia tidak kesampaian begitu juga dengan Ronaldo. Walaupun banyak award yang diorang dah terima, tapi untuk dapatkan piala dunia mereka perlukan kekuatan sebuah pasukan bukannya individu.


Ciao

***

12 Blogger kasi response. .

July 14, 2014 at 9:03 AM

ala frustnya

Reply
smbotak Author
July 14, 2014 at 9:13 AM

dua kali aku terlelap tengok game ni, macam bosan sebab dua-dua belah tak menjadi. mujur dapat tengok satu-satunya gol tu...

Reply
ma ❥ Author
July 14, 2014 at 10:09 AM

pagi ni ramai yang bengkak mata gi keje hehe

Reply
Zila Zainal Author
July 14, 2014 at 1:48 PM

dah lama tak bukak blog alkisah, cite bola sesaje ye skang ni hehehe

Reply
July 14, 2014 at 1:53 PM

pergghh pagi tadi sebelum sahur dah terdengar jiran sebelah menyebelah melalak.. terkejut! ingatkan apa rupanya pasal bola.. kusss semangat.. O.O

Reply
wa Author
July 15, 2014 at 4:48 PM

Frustla sebab minat Messi T_T

Reply
Al Kisah Author
July 17, 2014 at 1:28 PM

jangan frsut sangat..

Reply
Al Kisah Author
July 17, 2014 at 1:30 PM

aku selalu tgk time sahur.. masa tu dah masuk ET.. sempat jugala tengok gol.. rupanya game start awal skit masa final.. hehe

Reply
Al Kisah Author
July 17, 2014 at 1:31 PM

i cuti hari isnin

Reply
Al Kisah Author
July 17, 2014 at 1:32 PM

alamak.. nak buat macam mana.. minat.. lepas ni cerita pasal ramadhan plak..

Reply
Al Kisah Author
July 17, 2014 at 1:34 PM

aku kalau tgk kat rumah sorang sorang.. jerit dalam hati je.. kalau tengok ramai ramai.. mau jadi hantu..

Reply
Al Kisah Author
July 17, 2014 at 2:07 PM

minat la ozil..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...