Sunday, April 15, 2012

Study Mode

***

Dah seminggu Alkisah study

tinggal lagi 2 hari nak exam

Wohaa



Serious Alkisah rasa macam jadi student balik

otak ni macam dah karat sesangat tau

Ni pun, Alkisah kena pelan pelan suapkan ilmu masuk ke dalam kotak otak

simpan elok elok, nanti senang Alkisah nak keluarkan hari selasa ni

Serious, Alkisah kena polish sikit sikit otak ni supaya berkilat

senang sikit ilmu nak lekat

***

Dont worry, i'll be back soon

***

5 Blogger kasi response. .

Sis AI Author
April 15, 2012 at 5:14 PM

Fuyoo.. Apa bnda ni, serius sy tak fhm. (=____=)
Bro blaja bnda ni ke? Haha! Slamat berperang ya bro!

Reply
Aiza Iza Author
April 15, 2012 at 8:28 PM

good luck ed....kagum aku dgn ko

Reply
Al Kisah Author
April 15, 2012 at 9:55 PM

sis al: thank ya sis..

aiza: thank aiza.. haha jgn cakap macam tu.. segan laa aku dowh..

Reply
sis92 Author
April 16, 2012 at 12:29 AM

errk saya tidak mengerti lagi mengetahui apakah gambar di atas..

semoga abam kacak lagi macho dpt jawab dgn cemerlang :D

Reply
Al Kisah Author
April 16, 2012 at 10:39 PM

sis92: huhu hopefully thanks..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...