Tuesday, April 10, 2012

Arsenal Mai Lagi ke Malaysia 2012

***


Arsenal to visit Malaysia on summer tour

sumber dari arsenal.com

Arsenal Football Club is delighted to announce that the first-team squad will once again be travelling to Malaysia to play a match in Kuala Lumpur in July. 

After arriving in Kuala Lumpur, the first-team squad will take part in an open training session in the Bukit Jalil Stadium, Kuala Lumpur, on Monday, July 23, an event which was attended by over 30,000 people last year. 

On Tuesday, July 24, Arsenal will play a match against a Malaysia XI, once again in the Bukit Jalil Stadium, Kuala Lumpur, kick off 9.45pm local time. 

Arsenal Chief Executive Ivan Gazidis said: “Further to the overwhelming success of our visit to Kuala Lumpur in 2011, everyone associated with Arsenal is very excited to once again be visiting Malaysia this year. “We are delighted that our many loyal fans in Malaysia and neighbouring regions will again have the chance to see their team in action live. We had a fantastic time in Malaysia last year and we are all looking forward to visiting this great country and meeting its wonderful people again in July.”

***

Hoyehh

Arsenal mai lagi ke Malaysia tahun ini 2012

Dalam bulan puasa plak tu

Hurmm hurmm

Dikhabarkan pada hari puasa ke-4

Hurmm hurmm

***







Ini adalah gambar gambar dari camera Alkisah semasa Arsenal Visit 2011

Akceli Alkisah sedih sebab gambar gambar ini telah pun musnah

akibat daripada pen"format"an yang berlaku pada IMAC Alkisah beberapa bulan lepas

***

Serious kali ini Alkisah nak gamble selama 2 hari bersama Arsenal

dan snap gambar puas puas

***

4 Blogger kasi response. .

Dhiya Fariza Author
April 11, 2012 at 2:29 AM

woaaaaaaaaaaaaa. malangnya tak balik malaysia

Reply
Sis AI Author
April 11, 2012 at 12:19 PM

Ini mmg dah peminat tegar Arsenal dh ni.. Smpai sy yg taktau bola jdi tau.. Al-kisah apa pulak ni?? Wakaka!

Apapun, mula2 serius time bro buat watermark kat gmbar, sy trus
"Gmbar mcm Google punya."

Wakaka! Ops! Melatah sudaah!

Reply
missnadira Author
April 12, 2012 at 8:46 AM

Setuju.kena alert betul2.nanti alkisah imform saya ek kalau dorg ada event kat mane2..:P

Reply
Al Kisah Author
April 12, 2012 at 11:13 AM

Dhiya: Ala awak kan dah pernah g emirates std .. hehe takpe nanti awak ajak Wolverine g tgk game arsenal kay..

Sis Al: maksud awak, gambar player arsenal tu cantik? ok ay thanks.. hehe

missnadira: beres.. nanti kalau arsenal malaysia ada buat event or meet and greet session.. alkisah up dalam entry.,

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...