Thursday, April 19, 2012

Nuffnang New Ad Codes

***

Perhatian !! Perhatian !!

Nuffnang melancarkan kod Iklan baru (Nuffnang New Ad Codes)  Kod Iklan baru ini dioptimumkan untuk memuatkan tanpa menjejaskan lain kandungan untuk memuatkan blog hang pa. Hang pa semua boleh cari kod baru ini di halaman Add Ad di http://www.nuffnang.com.my/blogger/add-ads/

Kod Iklan yang sedia ada akan berfungsi seperti biasa tetapi depa menasihati supaya semua penulis blog yang ada iklan Nuffnang untuk menukar kepada kod baru ini. 

Kalau hang pa ada masalah, boleh lah hang pa menghubungi Nuffnang Help Desk.

Sekian

***

Alkisah baru je tukar

***

4 Blogger kasi response. .

Shazwina Author
April 19, 2012 at 7:26 PM

i nak letak jugak. thanks for the info. and pasal unikl tu kan, thankyou so much. u help me alot. and yes sangat sangat sangat berminat dgn course tu. btw, nk minx pendapat. is it okay if i change my url ? nak tuka tp takot :\

Reply
Sis AI Author
April 19, 2012 at 9:36 PM

Hehe, tak prnh pulak pkai Nuffnang ni.. Apapun, hrap2 info ni brguna buat yg pkai ads.. :)

Reply
Romeo Laut Author
April 20, 2012 at 12:00 AM

kod ni apa bezanya?

Reply
cici tembikai Author
April 30, 2012 at 4:32 PM

hai . actually I tak faham langsung -.-' i mean

1- macam mana nak tukar ?

2- mana nak dapat code baru ?

3- adakah maksudnya kena buat balik macam masa mula2 regster nuffnang dulu 0,0

btw alkisah , i selalu tersalah masuk blog -,-' bila i pegi ke alkisah.blogspot.com mesti pergi ke tempat lain -,-

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...