Wednesday, January 1, 2014

Syiok Kerja masa New Year

***

Takkala orang bercuti, beli barangan sekolah anak anak, sibuk balik ke bandar dari kampung,
Berehat selepas berparti malam semalam dan seterika baju sebab esok nak kerja.

Aku plak kerja hari ini.

Syiok wei..

Kerja tak banyak,

Whole world sedang bercuti.

No user and network problem.

datang kerja, dapat elaun.

Walahhh..

Kalau boring boleh pi main xbox / pool.

Havoc..


***

6 Blogger kasi response. .

January 1, 2014 at 6:29 PM

selamat bekerja dan selamat tahun baru 2014.. :D

Reply
ewanthology Author
January 1, 2014 at 6:55 PM

gambar office ko ke tu? syok je klu ofc mcm tu

Reply
Al Kisah Author
January 1, 2014 at 7:22 PM

selamat tahun baru..

Reply
Al Kisah Author
January 1, 2014 at 7:25 PM

yeza.. kat opis aku ada benda nie.. boleh main bila ada masa/ waktu rehat..

Reply
January 8, 2014 at 1:44 PM

kerja kat mane tuuuuuuuuu?

:-)

Reply
Al Kisah Author
January 9, 2014 at 1:19 PM

dah tertulis kat situ.. :D

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...