Friday, January 24, 2014

Last Minit : Photographer

***

Dah lama aku tak shoot gambar event official.
Selalu aku syok shoot gambar thru handphone je.

Baru kejap tadi dapat tahu kena shoot big event
Annual Dinner For Company.
Esok plak tu.

Dari minggu lepas lagi aku dah email.
tapi diorang tak email untuk confirmation.

Haiya..

Balik ni kena prepare segala gadget.

Harap semuanya berjalan lancar.

***

6 Blogger kasi response. .

AyueJean AJ Author
January 25, 2014 at 12:55 PM

Alhamdulillah...
Rezeki kan..... =D

Reply
Sobri Yaacob Author
January 25, 2014 at 12:57 PM

rejeki last minit..amin :)

Reply
Al Kisah Author
January 25, 2014 at 1:08 PM

alhamdulillah, no payment tau.. haha. just dapat buat koleksi saja.. huhu

Reply
Al Kisah Author
January 25, 2014 at 1:08 PM

:D just for fun lol..

Reply
PakcikLie PCL Author
January 25, 2014 at 1:47 PM

asah bakat terpendam, nak menebak nampak mudah tapi skill tu mesti dicari dan dipelajari melalui praktikal...selalu beramal rezeki akan masyuk, insyaAllah kalau tak dlm bentuk wang ringgit mungkin juga dari pengalaman..dan nilainya amat tinggi sekali. semoga bertambah sinarnya dari ke hari.

Reply
Al Kisah Author
January 25, 2014 at 2:44 PM

PCL, u are absolutely correct.

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...