Wednesday, December 7, 2011

Tentang Dhia


***

Cerita ni tengah hot kat tv3

Abis merebak kat seluruh Malaysia

Makcik makcik gomen dok sembang pasal cerita ni

Tak ketinggalan juga pakcik pakcik yang ada kat kedai kopi

***

Ini juga berlaku di rumah Alkisah

Tepat jam 7 malam Isnin - Khamis

My wife mesti terpacak kat depan TV

***

Wife: U tau napa i suka cerita Tentang Dhia

Alkisah: Tak tau, napa u suka cerita nie, best sangat ke?

Wife: I tengok cerita ni sebab i suka tengok Nora Danish

Alkisah: Oh Really..

Wife: A'a

Alkisah: Lor.. I pun suka tengok cerita ni sebab ada Nora Danish

Berseloroh Alkisah cakap sambil sengih sengih manja

Berkongsi minat dengan isteri katakan

(tapi dalam hati: takkan I nak tengok cerita tu sebab Adi Putra plak)

Malam ni Alkisah akan continue tengok cerita ni

Dah berapa banyak episod Alkisah terlepas

***








4 Blogger kasi response. .

December 7, 2011 at 3:20 PM

download bro...

Reply
nadiaburn Author
December 7, 2011 at 5:51 PM

OKAY saya tgk sbb adi putra ;D
haha.

tp dah berape episod dah terlepas. malasnye nak download. tak feel lah tgk kt laptop. huhuh

Reply
Aimi Rosli Author
December 7, 2011 at 6:41 PM

samalah dengan adik-adik yang cuti sekolah ni pun berkumpul tengok cerita ini juga sambil makan malam.

Reply
Alkisah Author
December 10, 2011 at 6:22 PM

g-bum : huhu malas nak download

nadia: that y la.. tgk tv lagi best

aimi: came ler titee..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...