Wednesday, August 1, 2012

Arsenal, Ed & Peminat di Malaysia

***

Selesai sudah Arsenal Tour 2012

Arsenal mencatatkan 1 kemenangan, 1 kekalahan dan 1 keserian

boleh ke cam tu

What ever la janji dicapati

***

Jom layan picca Alkisah bersama Arsenal dan para peminatnya di Malaysia

Alkisah bersama Arsenal Indonesia Supporter on Arsenal Video

Alkisah bersama Steve Bould di Saujana Hotel

Steve Bould adalah Assistant kepada Arsene Wenger

Beliau juga salah seorang legend Arsenal dan terkenal sebagai salah seorang Back 4 terkuat Arsenal 

pada zaman 1998 

Lee Dixon, Tony Adam, Steve Bould, Nigel Winterburn , the Arsenal Back Four Legend

Pendapat Arsene Wenger mengenai Steve Bould

***

Alkisah bersama Gang Stalker terbaik di Malaysia

Alkisah 1st time jumpa diorang, tapi bila sembang ngan diorang, macam dah kenal lama.

Diorang semua memang superb.

Pagi Petang Siang Malam

diorang sanggup ke sana ke sini

Follow Arsenal Player

Kudos!!

credit picca from Anyss Adyba and Allan

***

Team Arsenal tiba di Saujana Hotel

***

Arsenal Fans Party

Alkisah berkesempatan untuk join Arsenal Fans Party pada hari isnin 23 July 2012

Apa yang terbaik adalah

bukan saja Arsenal Fans dari Malaysia

tapi

yang join party ni datang dari pelbagai negara

Australia

Indonesia

Singapore

Taiwan

Hong Kong

Philippine

Norway

United Kingdom

Arsenal Fans dari KL, Ipoh dan Johor

 Arsenal Fans dari United Kingdom

***

Ketibaan Player Arsenal ke dewan utama


Sessi Soal Jawab antara Fans dan Player

Masing masing muka macam cuak nak jawab je kan

***

Match Day

Malaysia Vs Arsenal

Akceli Alkisah pergi stadium sorang sorang

sebab kazen Alkisah pergi outstation

So nak tak nak gamble la dok sorang sorang kat stadium nanti.

Alkisah masuk stadium, lepas tu cari seat yang best

Tiba tiba,

"Ed Ed"

Alkisah toleh nampak Zool memanggil

then

Semua panggil 

"Wei Ed"

Lol, Alkisah jumpa Gang gang Arsenal yang selalu kitaorang lepak sekali masa Alkisah bujang dulu

Amri, Nazz dan Zool

Gang yang Alkisah kenal sejak dari zaman friendster.

Kitaorang pernah buat gathering kat rumah Amri

Lepas tu kitaorang banyak kali hangout untuk tengok match Arsenal

xspecially dekat restoran mamak Stesen Keretapi KL.

Zaman dulu susah nak tengok match Arsenal,

 apatah lagi bila match Arsenal clash dengan match Man Utd atau Chelsea.

Gunnersaurus

Gang Arsenal V for Vermaelen

Alkisah suka lepak dengan diorang sebab diorang sempoi dan suka Chants

Kat sini kitaorang ada tukang karot nama dia encik Khai.


Credit Picca from Izzat

Terima Kasih kepada semua gang gang Arsenal Fans

Hangpa semua memang sempoi

Gang Stalker Arsenal
Kinabalu Prince
Aida Yasmeen
Anyss Adyba
Zafirah
Aymarn
Harris
Adrian

Gang Match Day
Zool
Amri
Nazz
Khai
Rachu
Izzat
Fazlie

dan lain lain

***

12 Blogger kasi response. .

AyueJean Author
August 1, 2012 at 1:32 PM

Wahhhhhhhhhhhhhhhh.....
Syoknya.....
AJ bukan peminat Arsenal... Tapi jeles plak baca entri ni...
Hehehheheh...

Reply
Al Kisah Author
August 1, 2012 at 1:47 PM

nama glam baru ke AJ.. hehehe.. its ok.. AJ.. memang fun la jumpa player Arsenal.. mungkin AJ akan fun bila jumpa player yang diminati.

Reply
Elie Lily Author
August 1, 2012 at 3:03 PM

woah! peminat tegar arsenal bro ni! :)

Reply
Al Kisah Author
August 1, 2012 at 4:28 PM

agak tegar juga la.. hehehe :^D^:

Reply
aienurulain Author
August 2, 2012 at 7:21 PM

Sokong Arsenal ke? Alamak! Hahaha I pergi tengok match tapi selamanyaaa selamanyaa Harimau Malaya.

Reply
missnadira Author
August 2, 2012 at 10:26 PM

wahh..best2..jeles xdpt join geng2 happening camni..:P

Reply
keli menari Author
August 3, 2012 at 5:31 AM

Allamakk..macam best je

Reply
Al Kisah Author
August 3, 2012 at 6:26 PM

yeka.. takpa.. kitaorang bila malaysia gol pun sorak.. gunner in heart, tiger are my soul

Reply
Al Kisah Author
August 3, 2012 at 6:27 PM

its ok nadira, at least u enjoice the game bersama arsenal di Malaysia :^D^:

Reply
Al Kisah Author
August 3, 2012 at 6:27 PM

best Ooo..

Reply
hanaahmad Author
August 6, 2012 at 2:03 PM

wahwahwah kalau dah minat kan.

Reply
Al Kisah Author
August 7, 2012 at 12:58 AM

tu la pasal.. apa saja.. demi minat, pasti teruskan..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...