Tuesday, August 7, 2012

Santi Cazorla - **Updated**

***

Halop

Lama betui Alkisah menyepikan

Ok sekarang Alkisah nak buka cerita pasal Arsenal dulu.

Sebab cerita kesahihan ni memang susah nak diluahkan.

Tapi sedikit demi sedikit ia terungkai

Cuma belum official lagi di Arsenal.com

***

Ini cerita pasal Santi Cazorla

source: getty images

Dikhabarkan beliau telah pun menjadi milik Arsenal 99.99%

Kesahihan ini telah pun diketahui oleh ke semua peminat Arsenal

sebab sumber sumber yang boleh dipercayai telah pun memberi hints hints yang direct

tetapi hints hints tersebut dipadamkan.

***

Minggu lepas

Santi Cazorla telah selamat melepasi ujian perubatan dan beliau telah pun berjumpa dengan

rakan rakan sepasukan barunya iaitu Arsenal.

Cuma gambar gambar beliau tidak di'upload'kan ke dalam mana mana lama web

***

Terkini

Santi Cazorla terpilih menyertai sessi latihan skuad Arsenal di Germany

sebelum menentang kelab lama Podolski iaitu Cologne pada 12 Ogos 2012 nanti.

Turut tersenerai dalam skuad itu adalah kapitan Van Persie.

***

Sekarang ni

cuma tinggal 00.01%

official announcement di Arsenal.com

***

Updated

Semalam Santi Cazorla sah milik Arsenal

Made by @Lagvilava7 – Stolen from poznaninmypants.com

***

6 Blogger kasi response. .

August 8, 2012 at 12:05 AM

tak minat arsenal.. ;)

Reply
dyabunga Author
August 8, 2012 at 12:57 PM

dya tak mint bola..haha

jom singgah baca entry segmen kenangan ramadhan
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

Reply
Al Kisah Author
August 8, 2012 at 5:18 PM

(oxO)

Reply
Al Kisah Author
August 8, 2012 at 5:19 PM

(T_T) huhuhu

Reply
August 9, 2012 at 4:56 PM

musim depan, dia akan join Man.City.
hehehhe

Reply
Al Kisah Author
August 9, 2012 at 5:42 PM

^q^ wahh like like you je..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...