Monday, August 13, 2012

Cologne vs Arsenal Friendly

***

Prince Poldi is Back

source:arsenal.com




***

Semalam Arsenal mencatatkan kemenangan 4-0 ke atas Cologne. Gol gol Arsenal dijaringkan oleh Vermaelan, Gervinho da 2 gol dari Prince Poldi.

So far, apa yang Alkisah tengok dikaca youtube, persembahan Arsenal amat membanggakan, tetapi hujung minggu ini, malam raya, Alkisah kena tengok sendiri permainan diorang yang sebenar. Adakah konsisten mahupun hanya indah khabar dari rupa. Bagi Alkisah, harap harap pemain pemain baru dapat gel dengan pemain pemain lama.

Pada perlawanan semalam, Alkisah vote goal ke-3 yang dijaringkan oleh Podolski.

Carzola pula nampak serasi sebagai free role player ditengah padang dengan mengemudi bahagian tengah Arsenal dengan baik sekali.

Giroud tidak kurang hebat, masih tercari cari gol pertamanya bersama Arsenal.

***

Next game

Arsenal vs Sunderland

18th August 2012

***

7 Blogger kasi response. .

missnadira Author
August 13, 2012 at 12:44 PM

Saya tak dpt tengok..pg kedai makan ingt ade dekat Astro.rupenye xde.sobs.
Bace comment semua org puji2.
Relaks la dulu. Baru pre season, lawan club yg baru kena relegate.
Nanti da start season baru cerita. Takut happy2 sangat nanti frust je semua org.:P

Reply
August 13, 2012 at 2:20 PM

saya tau bola = david bechkam = posh spice girl . hehe

Reply
Al Kisah Author
August 13, 2012 at 3:42 PM

Yup, Alkisah pun tunggu if last minit astro amik game ni, rupanya tak, alkisah pun tgk youtube ni je.

so far gameplay semalam nice, tak tau plak kot2 prince poldi dah pakat2 dgn gang2 lama dia.. hehe

so malam raya sambil layan buat ketupat, moh kita layan live arsenal vs sunderland kat depan tv. :^D^:

Reply
Al Kisah Author
August 13, 2012 at 3:43 PM

alkisah kenal posh (*.*)

Reply
yoon da-hyun Author
August 13, 2012 at 9:55 PM

hehe :) me too . hanya kenal david beckham

Reply
August 14, 2012 at 1:16 PM

yeayyy ada geng heheheh . david beckham ensem!

Reply
Al Kisah Author
August 15, 2012 at 2:54 PM

:^D^: amboi korang, kenai david beckham je..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...