Wednesday, August 15, 2012

Olympic Photographer 2012

***

Akceli bukan senang nak jadi seorang photographer profesional

Seorang photographer perlu alert setiap saat ketika bertugas.

The Best Moment hanya datang sekali sahaja

dan tidak boleh diulang atau dibuat buat.

Sebagai contoh: Pertandingan 100 meter.

dalam masa kurang 10saat

Photographer kena snap sebanyak mana gambar selagi boleh.

Kalau tak percaya,

jom ikuti cerita disebalik pemgalaman photographer Olimpik 2012

   

Alkisah pernah juga try shoot sukan

masa tu sukan Rally

korang boleh layari @ Alkisah Pictures : Sports

dan kerap juga shoot gambar wedding.

Serious Alkisah cakap

Susah dan Penat.

Sebelum pergi shooting, Alkisah kena buat research dan save gambar gambar

buat rujuk masa dekat site.

Segala penat dan lelah hilang serta merta

kalau gambar yang Alkisah tue awesome dan dapat pujian.

Sekarang Alkisah slow skit pergi shooting

kalau ada pun shoot gambar family sendiri je

or wedding saudara mara.

Bukan apa,

Expectation Customer sekarang tinggi.

Semestinya

Setiap pengantin mahu gambar kahwin mereka sebagai kenangan terindah.

Jadi gambar wajiblah cantik.

Bagi Alkisah, kualiti itu penting.

So sesiapa yang plan nak kahwin dan tercari cari photographer

Bolehlah tanya Alkisah.

Alkisah boleh suggest the best photographer in Malaysia mengikut kemampuan korang.

Wehuuuu

***

Adios

Salam 1 photographer

***

4 Blogger kasi response. .

AyueJean Author
August 15, 2012 at 3:53 PM

Okay nanti kalau sampai masa nak main kawin2 tu, AJ roger...
Hehhehehhe....

Reply
August 16, 2012 at 11:07 AM

waa . nasib baik Lyza lama lagi nak kawin :P

Reply
Al Kisah Author
August 16, 2012 at 11:30 AM

boleh je..

Reply
Al Kisah Author
August 16, 2012 at 11:30 AM

bagus la tu, nanti bila dah nak kawen, nak tau the best photographer, boleh tanya alkisah, no hal..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...