Monday, March 18, 2013

Contest win trip to Monaco with Rexona

***

Aku bukan nak sangat pergi Monaco,
tapi saja suka suka join contest nie.
Korang pun boleh join kalau suka.

Akceli, semalam aku tengok live F1,
dan korang pun dah tahu resultnya.
Kimi Raikkonen yang monang 1st race kat Aussie semalam.

Hebat kereta dan skills dia semalam
berdesuppp perginya..

Setelah beberapa tahun dia ceburi dalam bidang sukan F1,
Kimi mula berubah angin pada tahun 2009/2010  ke sukan Rally
dan kemudiannya bertukar ke NASCAR pada tahun 2011.
Kini dia kembali ke F1 pada tahun lepas bersama Lotus sehingga musim ini.

Aku rasa seronok bila tengok Hamilton race semalam.
Dia mewakili team Merc AMG Pertonas,
dimana, tahun lepas diterajui oleh otai lama Michael Schumacher dan Nico Roseberg.
Hasilnya tak begitu memberangsangkan.
Jadi Team Merc AMG Pertonas mengambil keputusan untuk mendapatkan khidmat
Hamilton.
Kini, tugas berat dipikul olehnya untuk menaikkan semula team ni.

Semalam dia kurang bernasib baik..
tapi at least ok la dapat no 5.
Tetiba aku support team Merc AMG Pertronas tahun ni..
wehuu..

***

Berbalik semula cerita contest monaco yang tak berapa susah mana untuk join.
Korang boleh layari di win-monaco.com  untuk maklumat lanjut.
Nasib baik menang
rezeki masing masing.




Aku sudah, korang bila lagi..

***

4 Blogger kasi response. .

AyueJean AJ Author
March 18, 2013 at 3:56 PM

Gudluck AL-Kisah...
AJ F1 kurang sikit...
Bak mai MOtoGP.....
Laju je.... Hehheheheh..

Reply
March 18, 2013 at 3:59 PM

good luck!

Reply
Al Kisah Author
March 18, 2013 at 4:08 PM

uish.. moto gp.. alkisah kena beli superbike dulu.. baru syiok layan motogp.

Reply
Al Kisah Author
March 18, 2013 at 4:09 PM

haha thanks.. korang nie macam nak sangat alkisah menang..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...