Wednesday, July 6, 2011

1st Training Arsenal 2011/2012

***

Carl Jenkinson & Ryo Miyaichi kelihatan berada di London Colney

Ada sesetengah player yang belum turun padang atas sebab komitmen perlawanan

antarabangsa awal bulan jun baru baru ini.

Yeke?

Fabregas, Nasri & V.Persie

3 Otai masih belum pulang ya?

Kemana kamu bertiga menghilang bah..

Ryo Miyaichi - player muda dari jepun khas buat nawal addina

harap kamu suka ye..

Gigih kedua dua player England nie. Baguih dok ada.

Eboue membuli Ryo buat kali pertama

Eboue: Hang bila dah jadi star, jangan dok buat perangai nak blah plak.

Ryo: Hehehe Ok ok...

Player muda, baru dan lama berlari lari anak.

Carl Jenkinson masih menyendiri. Tak dak sapa nak kawan dengan dia lagi.

source: arsenal.com
***

6 Blogger kasi response. .

July 6, 2011 at 9:15 AM

fabregas kat camp nou, nasri kat stamford bridge, van persie kat san siro..kahkahkah...

Reply
Alkisah Author
July 6, 2011 at 11:29 AM

g-bum : fabregas kat camp nou mungkin, nasri kat stamford bridge mungkin tidak - city tgh bid, van persie kat san siro, ? sumber mana ko amik nie.. like like you je..

Reply
s.u.h.a Author
July 6, 2011 at 2:10 PM

ryo comel :)

Reply
Alkisah Author
July 6, 2011 at 5:15 PM

suha : comel kan.. cer like cer like.. hehe

Reply
missnadira Author
July 8, 2011 at 12:05 AM

eboue in the men bra.:P

Reply
Alkisah Author
July 8, 2011 at 9:24 AM

missnadira : hehe no comment

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...