Wednesday, November 6, 2013

Biar betul kena rasuk..#Highland Tower

***
 
 
 
Wallahualam

Dasyat ghak kalau ianya benar benar berlaku
 
Malas aku nak post video dalam blog nie.
 
Kalau nak tengok sesangat, korang boleh layan kat youtube http://youtu.be/bQoyzdKDtlM

***

Video rasuk yang paling terngiang ngiang dalam pikiranku

Video Rasukan Jin Idrus masuk islam

Cerita 7 tahun lepas tak salah aku.

sampai sekarang aku seram nak tengok babe.

Kalau korang berani.

try find kat youtube: jin idrus masuk islam

Selamat menonton ye..

***
 

2 Blogger kasi response. .

ZazaMyMoon Author
November 7, 2013 at 8:54 AM

tak nak lah tgk.. takutttt!!
ada dgr husband aku cerita smlm.. dia kata masa org tu tgk wayang cerita tu.org tu kena rasuk.. perghh giler kuat hantu cerita nih..

Reply
Al Kisah Author
November 8, 2013 at 9:51 PM

Tu la.. alkisah pun risau plak nak layan cerita ni.. harap xde apa2 kot..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...