Sunday, March 4, 2012

Samsung Galaxy Note

***

Perghh rasa macam nak angkat satu Galaxy Note nie

Senang skit Alkisah nak shoot, crop and upload photos dalam blog

Amacam



***

Ok kenapa harus Alkisah beli Galaxy Note ?

Sekarang Alkisah dah slow nak shoot gambar guna DSLR

lepas tu malas nak transfer and edit gambar

Dah la selalu travel Penang - JB, nak mengangkut DSLR macam satu bebanan

Yo lah

Kalau pergi jalan jalan

Alkisah kena bawa Stroller, Kangroo Bag,  Botol Susu, dukung Sofea

Bak orang tua tua cakap

" Papa Mithali "

***

Jadi dengan adanya device macam

Samsung Galaxy Note


Dah macam gambar sperm menuju ke ovari je

Dah dah

jangan berfikiran kuning

Jadi dengan

Samsung Galaxy Note

bolehlah Alkisah update blog dengan pantas

Wah gitu

***
Walau apapun kumpul duit dulu

***

11 Blogger kasi response. .

fuzore Author
March 4, 2012 at 3:38 PM

alang2 note angkat tab 7.7 je trus

Reply
Alkisah Author
March 4, 2012 at 5:41 PM

fuzore: ada function crop ghak ka?? kalau ada boleh dipertimbangkan

Reply
March 5, 2012 at 9:58 AM

hahaha. alasan kalau dah nk beli tu beli je :)

Reply
Alkisah Author
March 5, 2012 at 2:09 PM

echa: ada alasan baru boleh beli.. apa pun kumpul duit dulu.. huuhuhhuh

Reply
March 6, 2012 at 8:01 AM

tab 7+ n 7.7 lagi ok kot dr note..best nak layari internet :)

Reply
Jue Author
March 8, 2012 at 12:29 PM

urm best mmg best tp agak besar bg aku hahaha
kkdg x rs x selesa ltk lam pocket
hahaha
aku suka part lukih2 feature tu hoho

ko nye description pas gambo tu kemain kan haha

Reply
Alkisah Author
March 8, 2012 at 7:08 PM
This comment has been removed by the author.
Hanie Dew Author
March 9, 2012 at 5:56 PM

kalau dia kecik sikiiiit je lagi memg cunnn.. sbb besar sgt tak confortable. tapi kalau ada dpt free ok aja.

aku dapat baygkan ko jadi pap mithali kiri kanan depan blkg penuh brg.kekeke

Reply
Alkisah Author
March 13, 2012 at 6:11 AM

adylia: yeka..tapi kalau crop and post.. tab 7+ n 7.7 ada features tu tak?

jue: hahaha that y alkisah nak note, idea dtg secara tetiba, boleh shoot, crop and post

Hanie: haha papa mithali katakan.. hohoh dapat free galaxy note.. memang sedap la.. sapa nak bagi.. dipersilakan

Reply
cici tembikai Author
March 23, 2012 at 7:44 AM

ahaa nak jugak phone ni . mcm convenient gila kan . lagi2 kalau nak berurusan ke , for fun ke .

tapi kene tunggu keje dulu T_T takkan nak mintak mak kan

ahahahah tu tak masuk shopping bag cik isteri lagi =p

Reply
Al Kisah Author
March 29, 2012 at 9:54 AM

cici: haha tu la pasal.. kalau nak.. cici gunakan blog sebagai wang tambahan untuk cici..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...