Monday, March 19, 2012

Daytona USA Arcade

***

Teringat zaman sekolah sekolah dulu

Game favorite Alkisah kalau pergi Arcade

adalah

DAYTONA

 Bila outing dengan gang gang sekolah lepas ko-q hari sabtu

kitaorang mesti lepak kat shopping complex dan singgah Arcade

Beginner dan Advance

memang dalam tangan Alkisah

Kalau main sorang sorang,  for sure no1 punya

Tapi untuk Expert mode, Alkisah tak pernah end race

tapi tidak mengapa

lepas tengok video bawah ni

mesti Alkisah boleh buat punya


***

Amacam ada bran??


9 Blogger kasi response. .

Amanina Author
March 19, 2012 at 8:32 PM

dlu slalu main dgn kwn skolah lpas ko-q :)

Reply
Al Kisah Author
March 20, 2012 at 9:18 AM

amanina: eh perempuan pun main daytona ka? selalu budak2 perempuan suka main game "Outrun" arcade

Reply
gadis statik Author
March 20, 2012 at 4:12 PM

lol~tak tao nak komen ape.tapi nak sebok2 gak :p

Reply
March 20, 2012 at 6:04 PM

dulu lepas kelas selalu main kat sogo...masa weekend selalu lepak lot 10 main dytona....hahahahahaha

Reply
March 21, 2012 at 2:55 PM

Hahaha..dulu aku selalu gak main game ni bro.

masih boleh apply untuk jadi pilot.
kalo ada duit, apply la.
kalo nak secure job tu, apply dengan airlines bila dorang ada bukak intake.

batchmate aku, sekarang ni, umur dia dah 34 bro..

try la nanti, kot kot ada rezeki.

Reply
hanaahmad Author
March 23, 2012 at 4:28 PM

lepas sekolah main konda kondi, kehkehkeh

Reply
Al Kisah Author
March 29, 2012 at 9:53 AM

gadis statik: hehe sebok sebok kan selalu

Bitt: uish dasyat main kat sogo & lot 10

wan: rata rata semua budak laki pernah main daytona.. pasal pilot.. rasanya terkubur sudah hasrat aku.. huhu

hanaahmad: main kondakondi.. alamak, alkisah no komen

Reply
cici tembikai Author
April 30, 2012 at 4:38 PM

waa fav game jugak ni ( walau selalu kalah )

I selalu ngedate memang akan singgah arcade dgn cik abang. maka kami main lah ni , for sure i akan kalah , tapi tak kisah lah , main suka-suka je pun -,- ( padahal tak reti kawal)

of course nak kaler pink, hahah

masa kecik pergi arcade dgn parents suka naik mtr , dah besar malu nak naik mtr tu -,-';

Reply
Al Kisah Author
May 2, 2012 at 9:26 AM

cici: game fav semua orang kot..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...