Saturday, March 3, 2012

Marvel's Avengers

***




Pergh! Pergh!  Pergh!

Macam menarik je cerita ni

Ramai plak superhero bersatu dalam satu movie

Ini dinamakan

"Bersatu kita teguh, Bercerai kita roboh"

***

Ini pulak adalah reaksi peminat susah mati bila tengok trailer Avengers


Baru tengok trailer

Belum tengok movie lagi

Mesti mamat ni kecoh satu panggung,

siap tepuk tangan bila Gang Avengers menang

***

Bukan apa

Based on true story Alkisah

Pernah suatu ketika dulu

 Alkisah pergi tonton cerita Transformers

Orang orang dalam panggung siap sorak sorak dengan tepuk tangan macam tengok bola

bila gang Autobot menang lawan Decepticons

kemain seronok

Taksub betui depa tu

First time Alkisah tonton wayang dalam suasana yang meriah

Rata rata orang keluar panggung dengan muka gumbira

May be diorang rasa berbaloi dengan harga tiket wayang

bila tengok filem yang Awesome

***

Berbalik pada cerita Avengers

Alkisah tak sure boleh layan cerita nie or not

sebab Alkisah

tak tengok lagi cerita

Thor & Captain America

Hurmmmm

Hopefully Alkisah tak lost kalau tonton cerita Avengers nie nanti

***

4 Blogger kasi response. .

liya alia Author
March 3, 2012 at 3:47 PM

aah la. betul. semua hero hero pon ada. ni nak kena tgok ni.

Reply
Alkisah Author
March 4, 2012 at 9:12 AM

liya : tengok jangan tak tengok

Reply
Sayid Ann Ima Author
March 4, 2012 at 7:46 PM

mesti tonton!!!
X)

Reply
Alkisah Author
March 5, 2012 at 1:49 PM

sayid : tonton jangan tak tonton

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...