Monday, June 20, 2011

Nora Elena

***

Abis Sudah


Apa kata Alkisah?

Typical Drama melayu yang ada dalam siri ini :

Watak gegurl pengoda yang gedik/saiko/jahat - good job Yvonne a.k.a Wan Sharmila

Acara sembang menyembang dekat pantri

Hero - Suami Boss kaya pakai Merc/ rumah Banglo

Heroin - Cun kawen dengan orang kaya

Bila kaya, rumah mesti ada orang gaji dan swimming pool

Perasaan jeles dan ingat kat boyfriend lama mesti ada


Tetapi

Alkisah tak kisah

sebab

Overall cerita dia sangat Romantik

Sangat straight foward

senang difahami

kalau terlepas satu episod pun still boleh follow cerita dia.

Terbaik terbaik terbaik

***

5 Blogger kasi response. .

missnadira Author
June 20, 2011 at 4:45 PM

waahh..alkisah pun tgk nora elena jugaakk..:P:P

Reply
Alkisah Author
June 20, 2011 at 4:52 PM

alkisah pun manusia biasa, terlayan ngan terfollow juga. not bad drama nora elena ni. that y i follow. selain tengok elena, alkisah minat Aaron Aziz tau.

Reply
Fikri Rais Author
June 20, 2011 at 5:37 PM

kl terlepas leh tgk kt tonton.com.my
skrg layan series Juvana lak. bukan kisah cinta, tapi still ok utk gelak2 tonton dengan family :)

Sedangkan Kucing Pun Sayangkan Anak

Reply
nawal addina Author
June 20, 2011 at 6:17 PM

-.- tak penah tngok pon . org ckp syok ! nak try lyan kat utube laa . hee ~

Reply
Alkisah Author
June 20, 2011 at 9:53 PM

fikri : juvana tak berapa nak in.. tak tau pasai apa..

nawal: : haa try tgk dulu.. kalau best please klik like kay..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...