Saturday, June 11, 2011

Kelab Melab

***

Kelab Taat Suami

RAWANG, 4 Jun 11: Kesediaan isteri untuk patuh dan memenuhi keperluan seks suami masing-masing akan membantu mengelak mereka daripada berlaku curang ataupun mencari pelacur .

Mesej ini yang hendak disampaikan oleh Kelab Taat Suami, yang dilancarkan hari ini untuk mengatasi masalah sosial di seluruh dunia.

Malah ia juga bercadang memperluaskan cawangan ke negara-negara Eropah, Britain, Perancis, Itali dan Jerman

***

Apa kata Alkisah?

Errm

Motif utama kelab ni sangat terbaik

"Kesediaan isteri untuk patuh dan memenuhi keperluan seks suami "

So

"Si Suami takkan curang dan cari pelacur"

***

What the ..?

***

For sure dalam meeting/gathering dalam kelab ni cerita fasal

"Hey u semalam tido pakai seksi tak?"

or

"I Semalam buat style baru babe"

Ewww..

Kamon Kamon

***

Nak bagi suami korang tak curang senang saja

1 - Solat Tak Tinggal

2 - Masak kena pandai, kalau tak sedap lain cerita

3 - Pakai seksi seksi bila berdua-duan kat rumah

4 - Badan maintain slim kalau boleh mantop

5 - Tido bogel bersama Suami

- Setel -

***

2 Blogger kasi response. .

me | is | aku Author
June 12, 2011 at 1:53 AM

dunia macam2~~

Reply
Alkisah Author
June 13, 2011 at 3:57 AM

keke tau tak pa.. nak taat pada suami tak perlu buat kelab..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...