Tuesday, June 28, 2011

28 & Hadiah Misteri

***

Ini bukan cerita pasal ukuran pinggang

Kali ini cerita pasal

umur

Alkisah sekarang dah berumur 28 tahun Yoo!!

dilahirkan pada 28 Jun 1983

di Hospital Besar Pulau Pinang

***

Macam tak percayakan

***

Sempena umur Alkisah 28 sama dengan tarikh hari ini 28

So Alkisah akan bagi hadiah misteri

kepada orang yang ke-28 comment dalam post ini

***

Rules

Warganegara Malaysia

Comment harus dalam bentuk Wish Birthday saja yang akan dikira

Boleh ke sorang blogger comment banyak banyak dalam post ni?

Boleh je, tapi ayat Wish Birthday wajiblah tidak sama. Be Creative!!

Hadiah apa?

Rahsia..

Contest akan bermula pada jam

00:00 MYT - 23:59 MYT 28 Jun 2011

***

Mahu sahut cabaran

Sila la wish sekarang..

***

12 Blogger kasi response. .

CikSweety85 Author
June 28, 2011 at 7:12 AM

Selamat Ulang Tahun Kelahiran yg Ke-28, Semoga Ed Sekeluarga sentiasa dalam lindungan-Nya, dirahmati, dilimpahi rezeki & berbahagia selalu. 28-06-28

Reply
EZAN IDMA Author
June 28, 2011 at 8:42 AM

takpelah tak jadi org yg ke 28 pon tkpe. janji dpt wish. Happy Birthday ya :) semoga panjang umur :)

Reply
Alkisah Author
June 28, 2011 at 9:11 AM

ciksweety85 : thanks tapi apa yang 28-06-28 ?

ezan : thanks ezan.. alkisah nak lempeng satu bleh... hehe

Reply
Syuxer Author
June 28, 2011 at 9:34 AM

Selamat tengok bumi kali ke 28..:)

Reply
June 28, 2011 at 11:46 AM

:)
selamat ulang tahun :)
sehari lagi anda telah melewati usia anda..
bila ari jadi je mst org akn ucap "semoga panjang umur".. tpi sebenarnya umur kte semakin brjalan kn

Reply
CikSweety85 Author
June 28, 2011 at 3:08 PM

28 June 28 Tahun :)

Reply
June 28, 2011 at 4:27 PM

happy birthday... secara kebetulan & tak sengaja dah sertai contest ni kan?? memang kreatif

Reply
Fikri Rais Author
June 28, 2011 at 9:16 PM

Hepi besday Ed.. semoga murah rezeki, bahagia dengan family tersayang !!! :)

Reply
nawal addina Author
June 28, 2011 at 9:18 PM

28 ? tarikh tu bermakna bg sy ;)

happy birthday , may ALLAH bless

Reply
Alkisah Author
July 1, 2011 at 8:08 AM

thank all.. Woot Woot

Reply
July 1, 2011 at 12:46 PM

Happy besarday Alkisah :D

Reply
Alkisah Author
July 1, 2011 at 1:02 PM

enyheartdiamond : thanks..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...