Sunday, June 26, 2011

Cerita Arsenal 2011/2012 #3

***

Nak tunggu 1 July

Hermm

Banyak story pasal transfer rumors

tak sure yang mana satu betul yang mana satu boleh pakai

tapi yang penting

tunggu official is


Adakah

Gervinho, Ricardo Alvarez,Chris Samba, Phil Jagielka dan Alex Oxlade Chamberlain

akan menyertai Arsenal?

Adakah

Kapitan Cesc Fabregas akan kembali ke Barcelona?

Adakah

Samir Nasri akan sign contract bersama Arsenal untuk beberapa musim lagi?

Adakah

Bendtner , Clichy dan beberapa player lain akan berpindah kelab?

***

Apa yang penting

Player lain bercuti lah puas puas


source: the sun uk

Wahh Wilshere terbaik la, dah nak ada baby.. due bulan 10.

Baby Alkisah due bulan 8 or 9

***

Nanti 11 July jangan lupa mai Malaysia

Peace Yooo!!

***


5 Blogger kasi response. .

Azmira Yusof Author
June 26, 2011 at 5:20 PM

Alkisah , saya kisah dengan perempuan yang membawa kandungan itu . Macam Mak toyol pula !

Reply
nawal addina Author
June 26, 2011 at 5:32 PM

bola -.-

hehe :)

Reply
Alkisah Author
June 26, 2011 at 7:06 PM

azmira : tak baik cakap macam tu, ada baby tau dalam tu..

nawal : bola laa apa lagi.. keke

Reply
tieykah Author
June 27, 2011 at 8:05 AM

HAHAHA.

Gambar pregnant sheksi tu cun la.
Rasa nak buat mcm tu bila da pregnant

Ayat tak boleh blah.

Reply
Alkisah Author
June 27, 2011 at 8:23 AM

tieykah : alkisah memang nak suruh member shoot maternity photo for family alkisah.. nanti kalau dah ada.. alkisah post kay..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...