Wednesday, June 8, 2011

Drama King


***

Korang suka tonton Drama Bersiri?

Alkisah suka layan kalau jalan cerita drama bersiri itu menarik dan pelakon dia (Mantop).

Alkisah memilih skit kalau nak layan drama

Drama tu musti nak yang best

baru sedap nak menghayati

***

Drama melayu yang Alkisah pernah layan:

Gol & Gincu (semua episod) - Fazura,
sbb dia memang pandai berlakon

Awan Dania (Season 1) - Scha
sbb perangai dia gila gila dalam cerita ni

Kami - Juliana Evans
sbb lahirnya perkataan "Ewww" dalam siri ni

Nur Kasih - Kabir Bhatia
sbb screen shot cerita ni sangat cantik

Impak Maksima
sbb cerita pasal drift

Adamaya - Lisa Surihani
sbb dia cute & of course jalan cerita menarik

Itu adalah antara koleksi yang pernah Alkisah suruh member download

***

Baru baru ni banyak plak drama bersiri baru muncul

dan sedikit sebanyak ada magnet yang menarik minat Alkisah untuk tonton


Nora Elena (Siti Saleha)

Bergandingan dengan Aaron Aziz, (Fav Alkisah) memang sangat romantik gitu.

Suria Di Cordoba (Sari Yanti)

Cerita yang mengisahkan Suria seorang gadis campuran Melayu-Sepanyol yang

menjejaki sejarah percintaan ibubapanya yang bermula di Cordoba.

Ana Lulu (Nora Danish)

Seperti biasa drama arahan Piere sudah semestinya terselit ala ala drama Korea

Pemilihan Nora sebagai Ana sangat mantop dengan wajahnya yang cute ala ala gadis Korea dan

sifatnya periang,

pasti membuatkan ramai yang mahu menontonya.


source pictures: google

***

7 Blogger kasi response. .

nyka Author
June 8, 2011 at 3:48 PM

saya cop NORA ELENA sebab hero dlm cite tuh sgt sesuai brgandingan dgn siti saleha :D

Reply
Hanim Mahali Author
June 8, 2011 at 5:50 PM

suka sangat tengok drama bersiri Nora Elena... sampai yang tengok ni pun rasa nak kawen cepat... Hee

Reply
EZAN IDMA Author
June 8, 2011 at 6:10 PM

semua cite tu best. tp takde mase sgt nak tgok sebb keje.. :(

Reply
Alkisah Author
June 9, 2011 at 11:52 AM

Alkisah jawab kpd:
Nyka : Harus laa, walaupun i ni lelaki, i pun minat Aaron you, but i'm not gay.. kekeke

Hanim: Kawen kawen jangan tunggu lagi..

Ezan: Alololo download or cari kat youtube/tonton.com je.. Alkisah pun kerja juga.

Reply
nawal addina Author
June 9, 2011 at 3:15 PM

hehe , semua tak tngk lg . tak minat -.-

Reply
June 10, 2011 at 1:42 AM

tiga wanita yg cantikkk :)

Reply
Alkisah Author
June 13, 2011 at 6:15 AM

Alkisah jawab kpd:
nawal addina : kalau tak minat, alkisah tak leh nak paksa nak tengok.. keke

Rtp Farra Arisha : Sudah semestinya, tu yang ada magnet suruh follow cerita tu..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...