Wednesday, April 10, 2013

Wordless Wednesday 10042013

***






Mana mau beli ini model kit??

***

8 Blogger kasi response. .

AyueJean AJ Author
April 10, 2013 at 9:13 AM

Mengimbau kenangan betul WW Al-Kisah......
Hehehehehehhe..

Reply
Al Kisah Author
April 10, 2013 at 12:47 PM

Haha br je tgk citer ni kat astro last week.. tp mmg serious nak cr model kit buat kenangan..

Reply
Kuazue Mohd Author
April 10, 2013 at 4:23 PM

beh nyer crita..t klu dah jumpa war2 kan sekali kat blog ya...suker juger cik azue ni...by the way..BW n polow awak terus..

Reply
4feet8 Author
April 10, 2013 at 9:05 PM

teringat kecik2 dulu tgk ghostbuster. dulu sy ingatkan karton semata-mata. bila dah besar baru faham..kenapa dia gunakan pistol elektrik tarik hantu. sbb kelajuan elektrik boleh tarik mereka.

Reply
April 10, 2013 at 11:00 PM

kat kedai mainan ada kot..huhu

Reply
Al Kisah Author
April 12, 2013 at 2:37 PM

Nanti try cari kt Singapore. . Tak tauvada lg ke x

Reply
Al Kisah Author
April 12, 2013 at 2:38 PM

Yeka.. tak tau plak aku.. kelajuan dan kekuatan letrik boleh tarik hantu.. rest my case to uncle seekers..

Reply
Al Kisah Author
April 12, 2013 at 2:44 PM

Dah cr kat toy r us.. tp xde..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...