Monday, April 8, 2013

Aku, Wife, Bergabung MeleTOP

***

Berita terGEMPAR!!

***

Wife: You buat apa tu? message pompuan lain ke..

Alkisah : Tak la..update blog..

Wife: Yeka.. apa bestnye blog u tu..

Alkisah: Ala.. tak der best mana pun, just cukup tahun, I dapat claim macam haritu, at least boleh bayar apa apa yang patut.

Wife: I pun nak buat satu la.. I nak buat blog pasal masakan I, tapi I tak pandai sangat blog blog nie.

Alkisah: Dont worry, itu serah pada I, U letak je dalam blog I,

Blog I Blog U, Blog U Blog I,
kita bergabung

MeleTOP !!!

***

Meletup Kerr...

***

Semenjak tahun lepas lagi aku dah tukar nama blog ke Utara Selatan 



Kerna Apa?

Sebabnya aku berasal dari Utara
dan my Wife berasal dari Selatan.

Dari situ aku dapat IDEA untuk bergabung

dan kini

masanya telah tiba.

***

Nanti aku up kan resipi Nasi Hujan Panas Biniku.

***

11 Blogger kasi response. .

AyueJean AJ Author
April 8, 2013 at 4:56 PM

Wahhh..
Dah ikut jejak PCL..
Bergabung dengan wife....
Pawer2... =D

Reply
Al Kisah Author
April 8, 2013 at 6:22 PM

Cer kasi link

Reply
Pondok Usang Author
April 8, 2013 at 11:31 PM

wah wah wah.. sudah bergabung... alkisahh nyaa.. makin malatop laa..

Reply
Al Kisah Author
April 9, 2013 at 2:09 PM

tak lah letop mana pun.. biasa biasa saja..

Reply
dilla Author
April 13, 2013 at 3:09 PM

haruslah tanya "message dgn pompuan lain ker" miahaha

Reply
dilla Author
April 13, 2013 at 3:09 PM

means like soalan lazim para2 gf dn isteri. tehee

Reply
Al Kisah Author
April 16, 2013 at 9:24 AM

standard... :^D^:

Reply
May 3, 2014 at 6:31 AM

Hahaha.. Kadang2 perempuan ni akan terasa sikit la kalau asyik tengok gadget ja,. Macam zaza la.. Kadang2 akan tanya Akiff mana abah.. Padahal En Hubby ada ja kat umah.. Hahaha..

Reply
May 12, 2014 at 3:26 PM

ha gituw rupanya...baru ku tahu

Reply
Al Kisah Author
May 20, 2014 at 4:06 PM

gitu lah gamaknys

Reply
Al Kisah Author
May 20, 2014 at 4:06 PM

:^D^:

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...