Thursday, April 18, 2013

Blog Paling Sejuk adalah...

***

Blog Paling Sejuk jatuh kepada...



jeng




jen jeng




jen jen jeng








Aku kalau singgah kat Space U8, mesti pekena CoolBlog
Macam dah kena mandrome.
Selalunya aku pilih perisa coklat dengan black pearl (dah macam nama kapal Jack Sparrow je..)

Bagi aku, yang bestnya minum CoolBlog ni..,


Sambil minum kita boleh join contest,
dan sambil hirup ketulan ketulan ais yang telah diblend, kita boleh layan muka k-pop chomel Heliza.

Mmmmmmm Dapp nye..

K Bye..

***



8 Blogger kasi response. .

AyueJean AJ Author
April 18, 2013 at 10:17 AM

memang betul sejuk blog ni...
Hehhhehehheh.....

Reply
Kuazue Mohd Author
April 18, 2013 at 10:32 AM

kah..kah..kah...meme sejuk hak nie..kat rawang ni dah tak bukak dah...huhuhu..tak leh rasa kunyah pearl kenyal2..

Reply
Ratu Hatiku Author
April 18, 2013 at 11:40 AM

hihihi..... time panas2 mmg sdp

Reply
Al Kisah Author
April 19, 2013 at 8:05 PM

Uish itu paling syiok hirup tima cuaca panad

Reply
Al Kisah Author
April 19, 2013 at 8:05 PM

Tau tak pa..

Reply
Al Kisah Author
April 19, 2013 at 8:06 PM

Yeka.. dah katup ka..

Reply
April 20, 2013 at 12:36 PM

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Reply
April 24, 2013 at 11:15 AM

kalau vanilla topping mango pon sodap..

lau nk yg simple pearl milk tea pun teliuq,hihihi

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...