Thursday, June 28, 2012

28 June

***

Tahukah anda 28 Jun adalah hari


Apa kejadahnya benda nie??

Tak pernah plak orang kat Malaysia sambut hari ni

Tapi kalau hang pa nak tau lebih lanjut

Hang pa boleh layari  International Caps Lock Day 

***

Hari ini Alkisah cuti

Cuti bukan sebab off shift,

mahupun sambut Caps Lock Day,

tapi

Alkish cuti sebab

28th June

Adalah tarikh lahir Alkisah..

Hoyeeee

***

10 Blogger kasi response. .

June 28, 2012 at 2:11 PM

wah syoknye...hari birthday cuti ae?

pape pun happy birthday la kat al-kisah...birthday yg ke brp ye? hahahah

Reply
auni Author
June 28, 2012 at 3:38 PM

wahh happy birthday ^^

Reply
Al Kisah Author
June 28, 2012 at 3:40 PM

sal: amik cuti ler.. ahah hari lahir kena rest..

auni: thanks

Reply
AyueJean Author
June 28, 2012 at 3:53 PM

SELAMAT HARI LAHIR.......!

Nampak macam marah pulak nanti kalau semuanya pakai CAPS LOCK =D

Reply
missnadira Author
June 28, 2012 at 5:03 PM

OH HAPPY BIRTHDAY ALKISAH!!:P
SAYA TAU YANG KE BERAPA! HEHEHE..

Reply
cici tembikai Author
June 28, 2012 at 8:57 PM

happy birthday bro :) tepat-tepat dapat online hari ni, kalau tak , tak dapat lah wish.

semoga panjang umur, murah rezeki and dapat ramai baby comel-comel. semoga jadi daddy dan suami yang baik dan penyayang :)

untunglah cuti . actually I pun cuti hari ni. hikhikhik.

celebrate kat mana ? update lah cepat =p

Reply
Al Kisah Author
June 29, 2012 at 10:27 AM

ayue : thanks.. tak laa.. Alkisah ok je Capslock ke tak.. sama je.. no heart feeling

missnadira: thanks..yeke tau.. kalau tau simpan saja dalam hati..

cici: thank.. nak tau.. jap lagi Alkisah update..

Reply
AyueJean Author
June 29, 2012 at 11:05 AM

Dapat hadiah ape???
Meh la share sikit... Bahagi 2 okay tak?? =P
Heheehhe...

Reply
Elie Lily Author
July 1, 2012 at 3:52 PM

Happy belated birthday! semoga panjang umor, murah rezeki! :)

Reply
Al Kisah Author
July 2, 2012 at 6:32 PM

ayu: nanti tunggu alkisah update..

elie: thanks elie..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...