Wednesday, March 13, 2013

Bloglist Alkisah

***

Hari ini, Alkisah terpaksa clean up beberapa blog
yang ada dalam Cerita Ceriti Blogger.
Mostly, blog blog mereka dah setahun tak hapdate.

Bagi sesiapa yang rajin update,
Dont worry, selagi ada masa, Alkisah akan blogwalking.



Sebenarnya ada 100++ blog dalam list Cerita Ceriti Blogger
cuma 25 blog yang mempunyai latest update akan terpampang dalam list ni.

Bila dah follow ramai blogger
Then reading list selalu je ada masalah
so Alkisah terpaksa filter out beberapa "Blog yang Best DiBaca"
untuk letak dalam Cerita Ceriti Blogger

Bila dah ada dalam list, 
sonang Alkisah follow up entri korang yang kadang kadang bz tak update blog.

tak gitu rakan rakan blogger sekalian,

Bagi blogger yang ada dalam Cerita Ceriti Blogger
Blog korang memang sempoi
teruskan hapdate dengan cerita cerita menarik

Jika sesiapa nak tercalon dalam Cerita Cerita Blogger Alkisah
Sila tinggalkan link blog korang kat komen.

Kalau ada masa terluang, Alkisah blogwalking.
Janji Ditepati

**


6 Blogger kasi response. .

AyueJean AJ Author
March 13, 2013 at 12:06 PM

Ehemmm... Adakah AJ masih disitu??? =D

Reply
Al Kisah Author
March 13, 2013 at 12:16 PM

AJ top commentator.. thanks for reading.. and tahniah jadi salah sorang blog yang best dibaca.. kekeke

Reply
March 13, 2013 at 12:37 PM

Blog kita ada lagi disitu hahahahhaha

Reply
Al Kisah Author
March 13, 2013 at 1:11 PM

sbb blog sal baru update kan..

Reply
Crew Fathi Author
March 13, 2013 at 6:23 PM

Ohh... Blog yg selalu update sure akan naik kat situ.. ^_^

Reply
Al Kisah Author
March 17, 2013 at 11:06 PM

Yeza

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...