Monday, November 12, 2012

Dinner at Spicy Crab

***

Lets go
Walk walk find food

3 minggu sudah
Bapa Alkisah ajak pergi makan kat Spicy Crab, Kota Kemuning
Tak cakap banyak Alkisah on je kalau dah ada orang nak belanja
Transportation on Me

1st time pergi confirm sesat
 lepas pusing pusing baru jumpa
kalau nak senang lepas korang masuk exit kota kemuning dari KESAS
1st roundabout, amik kanan.
bila dah masuk situ, korang terus, nanti blah kanan jumpa Mc D
then terus lagi dan pandang je blah kanan
for sure jumpa signboard 


Yeah bila dah sampai mesti la happy
Happy nak makan crab


Tempat dia agak nice
tak ramai orang masa tu
May be tengah bulan kot

Menu dia pun agak menarik dan berlainan
Ni menu makan malam kitorang 

Undang Nestum, Ikan Kerabu Mangga

Ketam Black Pepper dan Bendi + Sambal Belacan

Harganya juga berpatutan
cuma korang kena banyak bersabar

sebab katanyeeee..

tukang masak diorang ada 2 orang je
maybe servis dia, lambat sedikit
kalau tak ramai orang, mungkin ok

Apa lagi, p la try

***





8 Blogger kasi response. .

Jna marcello Author
November 12, 2012 at 4:46 PM

hhmm sedapp nyee lagi sedapp klau egg salt crab kt KL BEST!

Reply
November 12, 2012 at 11:51 PM

terliur aku bro. duk tgk udang nestum n ketam tu. sllrrp. hehe

Reply
Al Kisah Author
November 14, 2012 at 5:52 PM

:^D^: ye ke.. kat mana plak tu kl best, update plis

Reply
Al Kisah Author
November 14, 2012 at 5:54 PM

aku 1st time makan udang nestum..tak sangka nestum boleh ditabur ngan udang.. kalau ada udang milo.. achaner plak kan..

Reply
Zila Zainal Author
November 16, 2012 at 2:36 PM

whoaaa sangat membuka selera gambar2nya. seafood memang favourite! nanti nak try jugak laa. bawak family eheeeee

Reply
November 16, 2012 at 4:01 PM

undang ker udang weii..

Reply
Al Kisah Author
November 17, 2012 at 2:11 PM

oraite.. g try k

Reply
Al Kisah Author
November 17, 2012 at 2:12 PM

heheh undang kau makan udang.. demmmm typo...

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...