Saturday, September 1, 2012

CPUV - Cost Per Unique Visit


***

Kalau dulu dipanggil Buffered Earning

sekarang Nuffnang

telah melakukan migration ke GUI yang lebih kemas

senang faham, lagi teratur


Kalau korang nak tau lebih pasal

Buffered earning dan sebagainya boleh lah layari

Cost Per Click, Buffered & Metered Earning Nuffnang

Harap ia dapat membantu korang

***

12 Blogger kasi response. .

hazanis Author
September 1, 2012 at 8:13 PM

bab ni kurang faham..:(

Reply
dayteenlea Author
September 1, 2012 at 8:48 PM

tenks

Reply
MamaEma Author
September 3, 2012 at 11:25 AM

terima kasih dtg je blog mamaema..salam kenalan

Reply
September 3, 2012 at 11:26 AM

saya tak pernah dapat BE pun..

mekasih singgah n follow saya. datang sini follow YB balik :)

Reply
Nick Author
September 3, 2012 at 1:00 PM

great info

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:17 AM

CPUV - Cost Per Unique Visit ini paling mudah, iklan iklan ini dikira mengikut bilangan unique visitor ke blog anda.

kalau nak tau lebih lanjut pasal unique visitor boleh layari link yang alkisah bagi kat dalam entri ini.

kalau Cost Per Click, ia memerlukan follower yang singgah ke blog anda untuk klik pada iklan yang ada.

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:17 AM

np :^D^:

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:17 AM

no hal.. :^D^:

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:18 AM

tak per, Alkisah pun start slow2 :^D^:

Reply
Al Kisah Author
September 4, 2012 at 11:18 AM

thanks :^D^:

Reply
Hanif Idrus Author
September 5, 2012 at 12:23 PM

Nuffnang pun ada improvement...bagus..
nama ajer tukau yang penting masyuk....hehehehe

Reply
Al Kisah Author
September 5, 2012 at 7:40 PM

u are correct!! janji dimasyuki :^D^:

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...