Thursday, September 13, 2012

Cerita Pasal Raya 2012

***

Sebelum berakhirnya syawal

baik Alkisah upkan entri pasal raya 2012

Seriously,

Alkisah dari start raya sampai sekarang, masih beraya

Thanks to AJ sebab heran, kenapa Alkisah lama tak hapdate blogs

Inilah sebabnya

***

1st week of raya

of course balik beraya di Penang, then baru balik Johor

Utara - Selatan

***

Then 2nd Week of Raya

Not to say open house, but more to ajak datang gathering kat rumah

Akceli, Alkisah buat bacaan yassin sekali sempena masuk rumah baru setahun jagung

last year tak buat, coz selang beberapa minggu pindah

My Wife terus bersalin.

lepas bersalin, masing masing bz

Jadi, masa ni lah buat semua sekali.

Alhamdulillah

Mostly Aunty, Uncle & Kazens Alkisah yang stay kat KL datang ke rumah

pukul rata, lebih kurang 80 orang juga ada masa tu secara berperingkat peringkat

***

3rd Week

Open House untuk Aunty, Uncle, Kazen My wife and friends plak

Wohaa

***

Okay now Alkisah's house closed

Alkisah plak nak beraya rumah orang

***

Sebelum menutup tirai Raya

Alkisah nak ucapkan jutaan terima kasih kepada

Sanak Saudara Alkisah

Auntys, Uncles and Kazens

Yang datang ke rumah Alkisah

Semoga kita sentiasa merapatkan silaturrahim sesama insan.

***

Sebelum ni korang ada baca tak entri


Kalau dah!!

Jom layan gambar yang tak seberapa cantik dari Alkisah

Gambar 1st day raya + Birthday Sofea


***

13 Blogger kasi response. .

Zila Zainal Author
September 13, 2012 at 3:43 PM

ehehhe anak awak pandai senyum! suma gambar dia senyum. cumel sangat nampak dua batang gigi tuh! :D

Reply
yoon da-hyun Author
September 13, 2012 at 5:20 PM

raya raya raya :)
sebulan beraya yeahhh ~

Reply
September 13, 2012 at 9:51 PM

sofea pandai bergambarla..cute!lucunya cake dah dicekup msuk mulut!

Reply
Dhiya Fariza Author
September 14, 2012 at 12:03 AM

im loving the pictures! super cute baby aww.

Reply
AyueJean Author
September 14, 2012 at 11:26 AM

Patutlah......
Waaaaahhhhhhh raya sakan ni...
Kalah raya AJ....
hehhehehe...
Birthday cake sofea sgt cantik......
Suka la tengok...Sweet je... =D

Reply
Al Kisah Author
September 18, 2012 at 10:56 AM

:^D^: akceli alkisah post gambar yang dia senyum je.. mana muka tak senyum alkisah tak post..

Reply
Al Kisah Author
September 18, 2012 at 10:56 AM

sebulan juga la..

Reply
Al Kisah Author
September 18, 2012 at 10:57 AM

hehe sofea di train untuk bergambar.. boleh ke cam tu..

Reply
Al Kisah Author
September 18, 2012 at 10:57 AM

:^D^: thanks dhiya...

Reply
Al Kisah Author
September 18, 2012 at 10:59 AM

hehehe raya kan untuk merapatkan silaturrahim.. so time ni je nak jumpa sanak saudara dan kawan2..

birthday cake tu, boleh didapati di secret recipe.. ^q^

Reply
AyueJean Author
September 19, 2012 at 12:55 AM

Hehehe.....
Ingat buat sendiri....

Reply
Al Kisah Author
September 19, 2012 at 5:43 PM

yang ada alphabet tu secret recipes, yang ada m&m, tu kek beli kosong, m&m taruh sendiri.. hehehe

Reply
September 19, 2012 at 10:14 PM

cute baby hang.
comel je senyuman dia.

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...