Sunday, September 23, 2012

MNC - ARS

***

Arsenal 6- 1 Southampton


***

Minggu lepas Arsenal menang besar ke atas Southampton

dan tahniah kepada Soton kerana berjaya membolosi gawang Arsenal buat kali pertamanya.

Kesian juga kat Soton

Awal awal musim dah kena lawan team kuat kuat

dengan City kalah 3-2 jerr

dengan Wigan 2- 0

dengan United kalah 3-2 jer

kedua-dua team Machester bernasib baik kerana berpeluang membolosi gawang Soton pada

minit minit akhir perlawanan.

Kalau tak..

You know what I mean.

***


Arsenal 2 - 1 Montpellier


***

Pada perlawanan Champions League

Dengan ketiadaan Arsene Wenger yang digantung 3 perlawanan pada malam itu

Steve Bould tampak lebih bersedia menggalas dan menjalankan tugasnya dengan baik sekali.

Acapkali pertahanan Arsenal diuji oleh team lawan

tetapi nasib menyebelahi Arsenal.

***

Malam ini

Malam cabaran buat Arsenal.

Sama ada kekal terus mencapai kemenangan atau sebaliknya

Manchester City bukan calang calang team.

Tahun lepas juara liga EPL.

Mereka juga mahu bangkit setelah kekalahan dengan Real Madrid

pada perlawanan Champions League baru-baru ini

***

Jom saksikan perlawanan menarik malam ini

Liverpool vs Manchester United
ESPN - CH812
time: 2025

Manchester City vs Arsenal
Astro Supersport 3 - CH817
time: 2300 

***

2 Blogger kasi response. .

yoon da-hyun Author
September 23, 2012 at 12:33 PM

gua kaki bangku -___-

Reply
Al Kisah Author
September 26, 2012 at 12:25 PM

r u serious.. cuba check balik kaki bangku or manusia.. hehehe..

tak kisah, ramai je gegurl yang kat luar sana tak pandai main bola, tapi minat tengok bola..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...