Monday, May 14, 2012

Manchester City Champions EPL 2011/2012

***

So berakhir sudah EPL season 2011/2012

Penuh dramatik sehingga titihan peluh ketiak terakhir,

Alkisah lebih memberi perhatian penuh pada game Arsenal

Walaupun ketinggalan 2-1

tetapi separuh masa ke-2 Arsenal bermati matian untuk bangkit semula

pada minit ke-55

Arsenal berjaya mendahului perlawanan menjadi Arsenal 3-2

dengan jaringan Koscielny

***

Sekali sekala Alkisah cuba menjenguk game Man City

pada 10 minit terakhir

City ketinggalan 2-1

dan

Man Utd gah berada ditakhta liga

***

Alkisah kembali ke channel 832

5 minit masa tambahan buat game Arsenal

Para pemain seolah olah cuba melengah lengahkan masa

Semua pemain seperti tak sabar nak habiskan game

Setelah setiap minit berlalu

akhirnya

tiupan wisyel teakhir berbunyi

Arsenal berjaya mengukuhkan tempat ke-3

Wehuu!!

Arsenal confirmed 3rd place

tapi

Sapa pulak Champions??

***

Alkisah cepat cepat tukar channel sebelah

Sekali Manchester City lead 3-2

dalam masa tambahan

Man City menjaringkan 2 gol

Perghh!!

Baby punya Nasri

Juah ar kau pas ni

Demmit

Walau apapun

Congrats to Manchester City


*** 

Buat Arsenal terchinta

Congrats sebab dapat secured 3rd place sekali gus dapat masuk Champions League

Buat Kapitan Van Persie

Tahun ni Golden Boot milik anda


Wenger: We did it, Hang dapat Golden Boot season ni, Arsenal secured 3rd place, musim depan main Champions League, partner dengan Podolski.
RVP: Yeah !!!
Wenger: Lepas ni jangan lupa sign contract.


DSC00590.JPG

Sofea pun support Arsenal taww!!

***


Rasanya Fans Spurs ada hutang dengan Wilshere

Weehuu !!

Spurs kini berada di tempat ke-4 EPL

Tapi nasib Champions League diorang adalah terletak ditangan Chelsea

Jikalau Chelsea berjaya menjulang piala Champions League

Maka terpaksalah Spurs bermain dalam Europa League musim hadapan

dan Newcastle hanya boleh berputih mata

Apa nak risau??

Itupun kalau Chelsea yang menang..

***

2 Blogger kasi response. .

missnadira Author
May 15, 2012 at 8:56 AM

walaupun sy xbape suke city menang.tapi bagus jugak la..kasi hilang dominance man u dlm epl.

tak sabar nak start season baru.
oh before that, tak sabar 24th July ni.hehehe:P

Reply
Al Kisah Author
May 16, 2012 at 11:50 AM

missnadira: pergi stadium ye 24 July.. bagus2.. Alkisah tak suka city menang, sebab nasri akan juah.. sedangkan bukannye dia selalu main.. tapi nak jadi one of the team yang menang, nak rasa julang piala itu je.. apa boleh buat..terima je la..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...