Tuesday, May 1, 2012

Maggie - Nestle 100 tahun

***

26th April 2012

Yang malam ni I nak makan maggie la.. I tengok u masak semalam macam menarik je


Yeka okay , jap g i masak untuk you..


6 minit kemudian..


Hurmm dap nye maggie you ni..


Harus lah...


Terasa kelainan dari zaman i masak maggie kat sekolah dan Uni dulu.. you masak paling terbaekkk


hehee.. bodek ke..


Tak laa.. serious ini kenyataan.. masakan Maggie you ni jadi sedap bila dah dekat hujung hujung bulan.

***

2 Blogger kasi response. .

May 10, 2012 at 8:38 PM

kenapa ye dengan ayat last tu bro?

Reply
Al Kisah Author
May 16, 2012 at 11:52 AM

wan: maksud dia, bulan ni short, duit gaji dah nak habis, so makan maggie je laa.. kira maggie paling sedap time tu..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...