Monday, May 7, 2012

ARSENAL'S NEW HOME KIT

***

source: Arsenal.com

Amacam, cantik tak jersey baru Arsenal untuk next season?

Serious Alkisah cakap

Tang tangan tu dah cun

cuma tang koler tu macam tak berapa nak berkenan

itu cuma pendapat Alkisah, tapi kalau hangpa berminat

hangpa boleh layari : Arsenal Reveal Home Kit 2012


***

Sesungguhnya, Arsenal punya misi yang lebih penting dari cerita pasal jersey untuk next season

Apa yang penting, kukuhkan position di tempat ke-3 dan layak ke Champions League

***

Meskipun, pada sabtu lepas

Dah terang lagi bersuluh, Arsenal mensia-siakan peluang yang terhidang di depan mata

Sekadar seri di Emirates bukan sesuatu yang baik.

Takkan nak harapkan team Spurs dan Newcastle drop point juga.

Ini kerja gila namanya.

Tetapi

sebagaimana yang kita tau

Semalam

Newcastle tewas 2-0 kepada Man City dan Spurs seri dengan Aston Villa


sekali gus membuatkan ranking liga EPL tidak berubah

nasib masih menyebelahi Arsenal untuk kekal ditempat ke-3

Bagi tempat 1&2

Man City & Man Utd masing masing masih merebut peluang untuk menjulang piala EPL


13 Mei 2012

menjadi penentu segalanya

Team manakah yang bakal layak menjulang piala EPL?

Team manakah yang layak untuk menyertai Champions League?

dan

Team manakah yang bakal relegate?

***

Come On You Gunners

***

3 Blogger kasi response. .

redlomo Author
May 7, 2012 at 11:45 PM

tepuk dada tanya penyokong...

Reply
May 10, 2012 at 8:35 PM

kesian tengok chelsea.
hmmm.
dah lah kalah dengan newcastle and liverpool.

harap harap menang UCL bos.

macam tak kena je kaler hitam tu.
both kat leher and lengan.
hehhe

Reply
Al Kisah Author
May 16, 2012 at 11:57 AM

redlomo: tepuk jgn tak tepuk

wan: tu laa pasal.. kalau chelsea menang UCL, Spurs plak berduka..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...