Friday, May 18, 2012

Kia Rio 2012

***

Tengah dok lepak lepak sambil tengok tv tadi

tiba tiba muncul plak iklan

Kia Rio

yang sungguh Chomel


Kalau lah hang pa semua berminat

hang pa boleh check video review ni dulu


Amacam!! Berminat tak?

 ***

8 Blogger kasi response. .

May 18, 2012 at 4:37 PM

tak minat..(^_^)

Reply
Al Kisah Author
May 18, 2012 at 11:16 PM

awat? tak cantik ka??

Reply
keli menari Author
May 20, 2012 at 6:34 PM

hmm ramai orang cakap Kia ni susah sikit la kalau kat malaysia ni.

andai satu hari nak jual harga cepat sangat jatuh.kire macam murah dari kereta lain2.

Reply
Al Kisah Author
May 21, 2012 at 1:08 PM

keli : rasanya market KIA kat Malaysia dah ok.. takpa tungu 2-3 tahun lagi..

Reply
Pondok Usang Author
May 22, 2012 at 2:56 AM

Usia KIA lebih muda dari PROTON.. =)

Reply
zazaw Author
May 22, 2012 at 8:05 AM

minat kereta sorong je
wkwkwkwkwkwwkwkwkwk

Reply
syiela Author
May 22, 2012 at 3:25 PM

minat tengok je tak mampu nak beli :)

Reply
Al Kisah Author
May 22, 2012 at 5:12 PM

iwanski: itu semestinya

zazaw: kereta sorang tak perlu roadtax.. bagus juga tu.. :P

syiela: huhu sama laa.. tgk je la..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...