Monday, July 11, 2011

Welcome to Malaysia, Arsenal !!


***

Arsenal team departure from London To Malaysia





Arsenal Team terbang bersama MAS

Wilshere di Cockpit bersama Pilot bertugas


Wilshere diberi tunjuk ajar cara pemanduan kapal terbang yang sebenar


Ryo Miyachi on board


Wilshere berposing bersama Carl Jenkison, tapi muka Carl masih nervous. Mungkin terkesima sebab join team Arsenal.


Van Persie pose dengan cara "Peace Yoo!!". Mungkin banyak sangat tengok Maharajalawak dalam flight ni.


Szczesney berborak dengan Rosicky sebelum dia tido.
Szczesney : Hang tak rindu kat family ka, travel jauh jauh ni.
Rosicky : Ishh budak ni..


Masing masing sedang berehat, cuma Vela saja yang tengah main game


Arsenal Team touch down at KLIA


AW turun dulu, Big Boss


Vermaelan disambut oleh staff Saujana Hotel

picture source : Arsenal travel to Malaysia

***

Sementara itu di London


***

3 Blogger kasi response. .

Fikri Rais Author
July 11, 2011 at 10:36 PM

ang x p skodeng kt hotel ka?? huhu

Buy 1 Free 1 : McDonald's Double Cheeseburger

Reply
missnadira Author
July 11, 2011 at 11:00 PM

OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!
Can't waitttt!!!(^_^)

Reply
Alkisah Author
July 12, 2011 at 9:39 AM

Fikri : aku ingat nak g, kalau ikut hati kering.. aku pergi ja..

missnadira : see u there keke

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...