Thursday, June 5, 2014

Siri WC2014 - Jersey Pilihanku

***

World Cup 2014 akan bermula pada 12 Jun 2014, Adakah korang semua dah ready? team mana yang korang support? Player mana yang jadi pujaan? 

Untuk entri pertama pasal World Cup. I nak kongsi pasal jersey yang lawa di mata I.

Bila search saja jersey world cup 2014, hati I dah terpaut pada jersey away USA, lawa babe. 2nd Holland, 3rd France, 4th South Korea. OMG semuanya dari Nike.

Kalau jersey adidas, I cuma minat German. That All. 

Jersey yang kureng bagi I adalah jersey dari negara Mexico, Belgium, Cameroon dan Colombia.

Ini cuma pendapat peribadi I, u all plak camano??



***

2 Blogger kasi response. .

Mrs weck Author
June 5, 2014 at 9:53 AM

kannn!!! keterujaan tu mmbuatkan sy dah order siap2 german edition!! hihi..pirate pun pirate lahh!! hihi..

Reply
Al Kisah Author
June 5, 2014 at 2:18 PM

shh i order 3 jersey.. tapi pirate tak sampai sampai lagi..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...