Monday, June 2, 2014

Anda sudah bersedia untuk berlibur tahun 2015

***


Apa tunggu lagi.. Jom ramai ramai slow kan server farm Air Asia. Wuahaha..

Tahun 2015 aku target nak pergi Sabah panjat Gunung Kinabalu dan jalan jalan kat Aussie (Gold Cost or Perth) itu pun kalau dapat tiket gila cadbury murah dan berbaloi.

Seriusly aku memang berminat sangat nak join http://tripadikberadik.blogspot.com/. Hurmm hurmm..jap nak kira duit dalam tabung dulu.. lalala..

***

** Update **

12:00 Tongahari tadi - Aku tak dapat ticket free, huhu maybe tak kena pada tarikh kot. Tapi at least aku dapat ticket murah. Jadi lah.. Yeah.. Moh kite ke Sabah next year. Wuhuu.. k start menabung balik.. lalala.


***

2 Blogger kasi response. .

June 2, 2014 at 9:41 AM

takde perancangan la pulak..

Reply
Al Kisah Author
June 2, 2014 at 12:39 PM

tak pe, kalau ada free time, rancang semula..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...