Tuesday, October 23, 2012

NORARS 10

***

Amboi amboi amboi
Pokok kek kau abe GBUM cakap Alkisah tak update pasal kekalahan Arsenal.
Bukan tak nak hapdate
Cuma masa mencemburui Alkisah
Last weekend, program Alkisah sangat full dari pagi hingga ke malam
Jumaat sampai Sabtu.
Jumaat Alkisah bawa parent pergi melawat kazen bapa @ Hospital Selayang
Sabtu pagi Alkisah pergi Skytrex
Sabtu Malam plak makan bersama keluarga @ Spicy Crab
Ahad pepagi Game Arsenal
dan sesudahnya matahari bangkit Alkisah & wife pegi Pusrawi melawat kawan yang baru bersalin

Sebab tu lambat skit nak hapdate.

Minggu nie pun Alkisah bz
Sebab esok dah nak balik kampung

Jadi
Cerita SkyTrex
Cerita Spicy Crab
Cerita Raya Haji
Bakal di postkan pada minggu hadapan
Insyallah

Kesimpulan entri ini
Alkisah tak kisah kalau kalah tapi main cantik
dan
Alkisah juga tak kisah kalau kalah sebab main macam taik

You Deserve on What you Did.


Arsenal kalah 1-0 ke atas Norwich

FullStop

***

10 Blogger kasi response. .

October 23, 2012 at 9:32 PM

marah bebetul....huhu

Reply
Jna marcello Author
October 24, 2012 at 10:41 AM

HAHAHAH tu laa mcmne bole kalah???
tapi na sedihh smlm Chelsea kalah ;c

Reply
October 24, 2012 at 4:19 PM

Tak pe-tak pe.. Nanti lain kali ada lagi.. :-)

Reply
missnadira Author
October 24, 2012 at 9:59 PM

Tula..kecewa belum habis lagi ni..
setuju they deserved what they did.harap2 awal pg nnt dapat happy sikit...:P

Reply
Jna marcello Author
October 28, 2012 at 5:50 PM

2nyte game Chelsea V MU !!! huhuhu

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2012 at 8:58 AM

mana ada marah, frust sedikit dengan prestasi Arsenal yang semakin merudum..

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2012 at 8:59 AM

its ok.. arsenal pun kalah dalam UCL.. keke

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2012 at 8:59 AM

yup, nanti norwich datang emirates, arsenal kena kasi hentam balik..

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2012 at 9:00 AM

heheh sedih tak, arsenal dengan schalke pun kena 2 biji minit terakhir.

Reply
Al Kisah Author
October 29, 2012 at 9:01 AM

huhu chelsea kena ngan man utd.. ini semua salah ref..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...