Thursday, May 7, 2015

Berseronok di Hello Kitty Town JB

***

Awal bulan lepas, Aku pulang ke Selatan. Cadangnya nak ke USS lah.. Legoland lah.. tapi memandangkan currency yang tidak cukup baik. Aku hold dulu hasrat ke USS dan survey theme park mana yang ok untuk aku bawa cik Fea jalan-jalan.

Jadi, aku decide untuk ke Hello Kitty Town, pricenya agak ok, theme park indoor sebab ketika ini musim tak menentu, kadang-kadang hujan, kadang-kadang panas.

Best kalau stay dari pagi sampai ke petang, sertai semua aktiviti, tengok semua show dan meet & greet semua character yang ada sini. Jadualnya ada kat bawah tu..

Macam cik Fea, dia sempat jumpa Hello Kitty, Dear Daniel, Barney & Thomas. Ok la at least ada kenangan.

Jom Layan Gambar

Enjoy !!


 ***



 


***

6 Blogger kasi response. .

May 7, 2015 at 10:50 AM

hello kitty n thomas&friend bayo lain2 ya?

Reply
May 7, 2015 at 2:47 PM

syoknya

Reply
Al Kisah Author
May 7, 2015 at 9:48 PM

ye kak, lain-lain floor, ticket pun separate, tapi better beli 2 tiket sekali, tak fun kalau pergi satu floor ja. nanti boring. Sebab tempat dia tak besar sangat.

Reply
ewanthology Author
May 10, 2015 at 5:24 PM

besar betul hello kitty town ni ye...x cukup satu hari ronda ni.

Reply
Al Kisah Author
May 16, 2015 at 2:46 AM

budak2 syiok la.. bapak budak layankan je

Reply
Al Kisah Author
May 16, 2015 at 2:48 AM

actually kecik je.. sejam 2 dah boleh pusing abis.. tapi kalau join activity dia.. memang sampai ke petang jadinya

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...